Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 173 cm vagyok, a srác akibe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

173 cm vagyok, a srác akibe szerelmes vagyok 177.4cm a különbség közöttünk, szinte nem is látszik. Zavar. Mit tegyek? Hogy tudom ezt megszokni?

Figyelt kérdés
Nemrég ismerkedtünk meg, mindketten oda vagyunk a másikért, számomra ő lenne a tökéletes, egyedül a magassága zavar. Én magas nőnek számítok, mindig 180 feletti barátaim voltak és mindig ez volt nálam az első szempont, hogy tőlem magasabb legyen. Most viszont annyira tokeletes minden, hogy próbálom ezt elfogadni, de valamiért nem megy. KB akkora mint én, talán még magasabbnak is érzem magamat, tényleg kellemetlen. Eddig ilyen problémám nem volt, sose tudtam elkepzelni ezt a szituációt. 33 éves, nőni nem fog én 27. N
2019. ápr. 8. 18:26
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Nem voltam még ilyen helyzetben, köszönöm a tapasztalatból írt kommenteket. Úgy gondolom igyekszem megszokni, idő kérdése ha nem megy, kulon kell válnunk.
2019. ápr. 8. 19:18
 22/31 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem dedós vagy. És gyerek egy kapcsolathoz
2019. ápr. 8. 19:22
 23/31 anonim ***** válasza:
61%

mennyire felszines vagy istenem...vagy csak siman telee vagy komplexussal,es zavar hogy a korulotted levok mit gondolnak..

En 171 cm vagyok,de a ferfiak akik eddig megfogtak,szinte kivetel nelkul 175 cm korul voltak.. Pedig lehetett volna lehetosegem 180 folottiekkel is ismerkedni..de nalam ez nem szempont.

2019. ápr. 8. 19:26
 24/31 A kérdező kommentje:
Bocsánat már kedves tipikus válasz írok, h 6 évig volt egy 187 cm magas párom, előtte szintén 180 felettiek és most iszonyúan frusztrál h alacsony a srac. Hű de érdekes. Istenem ennyi vicces értetlen embert :D
2019. ápr. 8. 19:32
 25/31 A kérdező kommentje:
Belőletek elég mára, ha van még itt normális ember, annak várom válaszát, többiek elmehetnek máshova valaszolgatni :)
2019. ápr. 8. 19:33
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

"Normális ember" alatt feltételezem azt érted aki azt válaszolja amit eredetileg is hallani akartál :D

Meglepő módon.

2019. ápr. 8. 19:35
 27/31 peca1000 ***** válasza:
56%

Pár hét és megszokod.

Fel sem fog tűnni.

2019. ápr. 8. 20:41
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

Húzd ki magad mellette! Sőt! Nyugodtan vegyèl fel magassarkút is! Majd megszokod a dolgot. Ha meg nem, akkor szakítotok.

Van, hogy valakinek nem tetszenek a szőkèk. Van akinek nem jönnek be színes bőrűek. Ettől mèg nem rasszisták. Csak ilyen az ízlèsük. Van aki a kövèr nőket szereti ès nem akar vèkony lányokkal ismerkedni.

Egyik volt barátom a nagyon vèkony, magas, törèkeny nőket szerette. Èn meg 165cm vagyok ès 75kg. Cseten ismerkedtünk meg. Szimpatikusak lettünk egymásnak, mielőtt találkoztunk volna. Őt nem igazán zavarta, hogy nem felelek meg az ideáljának. Ő 185cm magas volt.

Anyám ès apám egyforma magasak.

Amikor kicsi voltam, anyám sokat hordott magassarkút. Így magasabb volt apámnál, akit ez nem zavart. Büszke volt, hogy csinos a felesège. Viszont, hogy más szinűre fesse a haját anyám, azt sosem "engedte". Neki úgy tetszik, olyan maradjon a színe. 34 ève házasok.

Az èn 165cm-es magasságomhoz mindig 175-190cm körüli fèrfiakat fogtam ki.

Most odaáig vagyok egy velem egymagas pasièrt. Aki èszre sem vesz. Nèha úgy megölelgetnèm. Pont bele illene a karjaimba. Tetszik az is, hogy nincs olyan messze az arca. Ha össze jönnènk, nem kellene ágaskodnom egy puszièrt.

Próbálld meg a dolgot. Ha nem múlik el hogy zavar, akkor ez ilyen. Nem ő a zsánered.

30N

2019. ápr. 9. 01:48
 29/31 anonim ***** válasza:
Sajnálom szegény embert, hogy ilyen felszínes valakit választott maga mellé.
2019. ápr. 9. 15:15
 30/31 anonim ***** válasza:
Eddig azt hittem, hogy itt gyakorin eltúlozzák az alacsony férfiak az őket ért hátrányokat, de már látom, hogy van benne igazság (bár az is valószínű, hogy a kérdező egy provokatív troll aki így akarja rossz színben feltűnetni a nőket). Mindenesetre ha mégis komoly a kérdés, akkor egy felszínes p.tsa vagy, kérdező. Azt még valamennyire megérteném, ha nem akarnád hogy alacsonyabb legyen nálad (bár ha tényleg ennyire tökéletes a pasi, szerintem ez sem feltétlenül akkora akadály), de a srác MAGASABB nálad, könyörgöm. Miért kell 2 méter magas pasikkal járnod amikor te magad sem vagy kifejezetten magas?? Nevetséges vagy.
2019. ápr. 10. 13:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!