Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a rengeteg nő, akiket jogtalanul leribiznek, azok ezt hogyan kezelik?

Figyelt kérdés
Akiket a rossz tapasztalatokkal rendelkező egyedek ribiznek, és az összes dühüket rázúdítják gyanútlan nőkre. Akik 5-10 rajtuk kívülálló okok miatt sikertelen korábbi kapcsolattal rendelkeznek, 30 éves korukra mielőtt megtalálták a nagy szerelmüket. És nem szűzen mennek férjhez, bár még talán akkor is ribizhetnék őket ismeretlenek is? Ezt miért lehet csak úgy megtenni?
2019. ápr. 8. 09:31
1 2 3 4 5
 41/41 A kérdező kommentje:
Köszi hogy segíteni próbálsz, mert amúgy kicsit túl alacsony a vérnyomásom, rendes vagy. Sajnos a ducizás nem vált be. Szerintem mondd azt rám hogy ronda vagyok, az legalább relatív :) De lehet h attól se megy fel. Akkor mondd azt hogy megszűnik a gyakori, huh ettől szerintem felmenne kicsit.
2019. ápr. 10. 20:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!