Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a rengeteg nő, akiket jogtalanul leribiznek, azok ezt hogyan kezelik?
Figyelt kérdés
Akiket a rossz tapasztalatokkal rendelkező egyedek ribiznek, és az összes dühüket rázúdítják gyanútlan nőkre. Akik 5-10 rajtuk kívülálló okok miatt sikertelen korábbi kapcsolattal rendelkeznek, 30 éves korukra mielőtt megtalálták a nagy szerelmüket. És nem szűzen mennek férjhez, bár még talán akkor is ribizhetnék őket ismeretlenek is? Ezt miért lehet csak úgy megtenni?2019. ápr. 8. 09:31
31/41 A kérdező kommentje:
Vagy nem beképzelt, ő csak egy nő, de aki szembe került vele, annak kisebbségi komplexusa van nem? Vagy pedig, és sajnos szerintem ez a leggyakoribb: olvastak valamit a neten hogy milyenek a nők, mert komolyan, elképesztő hogy mennyi embernek a net az egyetlen kapcsolódása a valósághoz, a saját icipici kis szűk baráti körén és minimális munkatársi kapcsolatain kívül.
2019. ápr. 8. 14:40
32/41 A kérdező kommentje:
ja, kihagytam a tv-t, bocs :)
2019. ápr. 8. 14:42
33/41 anonim válasza:
Ribiztek már le, pedig se nem vagyok jó nő, se nem öltözködöm úgy (általában fekete ruhákban járok), sosem viselkedtem úgy (iszonyatos önbizalomhiányom van), stb. Mondjuk én többször megkapom, hogy fúj, de ronda vagy, az is a szívemig hatol.. Szóval ja. A legtöbb pasinak nem nevezhető élőlény azt hiszi bármit megtehet a nőkkel. De a nőket sem kell félteni, néha undorítóbbak, ha arról van szó, hogy egy nőtársukat kell bántani.
34/41 anonim válasza:
Kb. 15 lehettem, amikor utoljára komolyan vettem, mit mond egy férfi.
35/41 anonim válasza:
gyagyásak a nők is és a férfiak is egyaránt ezen az oldalon
hangosan röhögve olvasom, amikor habzó szájjal fröcsög a sok lelki-sérült, elhízott femináci, hogy neki nem kéne olyan pasi, aki sok nővel volt, másik kérdésnél meg kérdőre von, hogy miért ítélsz el egy nőt, aki élvezi az életet
legbetegebb frusztrált emberek gyűjtőhelye ez az oldal
36/41 A kérdező kommentje:
Na tessék most meg a kövéreket szidja egy barom. Hát mondjuk az én testsúlyom totál ideálisnak mondható. De kövérek között is sok a jó fej csaj szerintem. Különben nem tudom mi bajod a kövérekkel, bármikor le tudnak fogyni, igaz a bőrük esetleg tönkremehet, de nem mindnek. A kövérség egy állapot, és nem egy alaptulajdonság, még ha én nem is próbáltam ki soha azt hogy az milyen. De kövér férfi, nő is, 1 év alatt bombázóvá tud változni, ha csak ez a gondja.
2019. ápr. 10. 17:58
37/41 A kérdező kommentje:
Egyébként te most kivel vitatkozol? Úgy gondolod, hogy a gyakori, az 1 embert jelent, és ha valahol ez az egy ember ezt mondja, máshol miért mond mást? Nem tűnt fel hogy fél Magyarország itt lóg időnként? És különböző emberek vannak? Nehogy a köv lépés az legyen hogy azt hiszed te vagy Napóleon. Ha már most az egész gyakorit egy főnek látod magadban.
2019. ápr. 10. 18:02
38/41 anonim válasza:
megértődtél, meg lepontozgatsz, mert kövér vagy, és magadra vetted. ennyi, a többi rizsa
39/41 A kérdező kommentje:
Egyébként ha csak a kérdező pontoz le, akkor nem jelenik meg semmi %. Akkor van %, ha legalább két ember pontoz, onnantól kezdve jelenik meg a százalék. Úgyhogy a kérdezőket kár csesztetni, mert rajtuk maximum felesben múlik a %, de ha már pl 10-en pontoznak akkor a kérdező véleménye már majdnem elhanyagolható. Amúgy lepontoztalak :) Nem értettem egyet én sem :) Ja és tényleg sose voltam kövér, nem tudom azt hogy kell csinálni :) Én állandóan valamit sportolok :) De most egy barátnőm lefogyott 40 kilót fél év alatt, szóval ez se akkora gond mint hiszed.
2019. ápr. 10. 20:35
40/41 anonim válasza:
természetes, hogy nem egy ember pontozott le, tele van az oldal kövér, frusztrált nőkkel
jól van husi, ne idegeskedj, felmegy a vérnyomásod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!