Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a rengeteg nő, akiket jogtalanul leribiznek, azok ezt hogyan kezelik?
Figyelt kérdés
Akiket a rossz tapasztalatokkal rendelkező egyedek ribiznek, és az összes dühüket rázúdítják gyanútlan nőkre. Akik 5-10 rajtuk kívülálló okok miatt sikertelen korábbi kapcsolattal rendelkeznek, 30 éves korukra mielőtt megtalálták a nagy szerelmüket. És nem szűzen mennek férjhez, bár még talán akkor is ribizhetnék őket ismeretlenek is? Ezt miért lehet csak úgy megtenni?2019. ápr. 8. 09:31
11/41 A kérdező kommentje:
Szerintem azért nem oké ez, mert nemcsak a rinocéroszbőrrel megáldott emberekre kell gondolni, mert azok is jól kell hogy végezzék a saját munkájukat, akiket zavarnak ezek a tényezők. És aki nem olyan szerencsés, hogy csak néhány csodálatos emberrel kell kommunikálnia, az ezt az egészet napi szinten látja. Még ha nem is mindig rá irányul.
2019. ápr. 8. 10:26
12/41 A kérdező kommentje:
Hú, a 10-es hozzászólás nagyon igaz.
2019. ápr. 8. 10:29
13/41 anonim válasza:
Miért kellene ezzel foglalkozni?
Aki ok nélkül másokat leribiz, az kb egy szinten van azokkal, akik idegbeteg módon mindenkit lehülyéznek s k#vaanyáznak, anélkül hogy bármit is tettél volna. Nem kell okokat keresni az ilyen emberek szóhasználatára, mert nincsenek, foglalkozni sem velük, inkább elkerülni.
14/41 anonim válasza:
Szerintem, akit sokat szekálnak vagy megkeményedik lelkileg vagy ha nem bírja ezt feldolgozni, akkor bekattan.
Engem rettentő sok dologért cikiztek vagy savaztak már életem során, és annyira megszoktam, hogy semmilyen szinten nem képes érdekelni, hogy ki mit gondol rólam. Ez is kicsit szélsőséges, de határozottan békés állapot, hogy soha nem izgulok azon, hogy ki mit gondol rólam.
15/41 anonim válasza:
Utolsó, így már nyugodt szívvel űzheted az ipart.. :) Így kell ezt csinálni, mindenre van magyarázat :)
16/41 anonim válasza:
Csacsiságot írsz, 10-es. Férfiak ösztönből fekszenek le nőkkel (d.gják meg őket, ha így jobban tetszik), viszont a nők mondjuk 25 év fölött CSAKIS valamilyen előnyért cserébe. Különbség az, hogy "mennyi" előnyért. Mindenkinek más a tarifája. Nagyon kevés az a nő, aki ebben az értelemben nem ribi...
17/41 A kérdező kommentje:
Mindenesetre köszi a 10-es hozzászólást, ez nagyon jó. Ez az egésznek a lényege, hogy ugyanannyi férfi képes pénzügyi előnyökért, hatalomért, státuszért hirtelen "vonzódni", mint nő. Szóval innentől kezdve az egésznek a méregfoga ki is van húzva. Ez egyszerűen emberi tulajdonság.
2019. ápr. 8. 10:52
18/41 A kérdező kommentje:
Ja csak nem tudod 16-os, mi van az ösztön mögött, amit érzel, mert abba nem gondolsz bele.
2019. ápr. 8. 10:57
19/41 A kérdező kommentje:
Egyébként meg most tényleg körberöhögjelek vagy mit csináljak 16-os, nem is tudom. Oké tévedsz, emberi dolog. De ne tudd meg mennyi nő van aki küzd a pasijával a közös felemekedésért. Itt semmiféle pénzügyi előnyről nincs szó. Ugyanannyi ilyen nő van mint férfi. És fejezd be azoknak a sértegetését, akik erre semmivel nem szolgáltak rá. Mert sokan vannak.
2019. ápr. 8. 11:00
20/41 anonim válasza:
Sehogy sem érint, mert egyáltalán nem érdekel mások véleménye rólam, az ilyen frusztrált, gyűlölettel teli, primitív és undorító embereké meg még annyira se. Nem akarok nekik megfelelni, én tudom magamról, mi igaz és mi nem, miért érdekelne az, hogy leribiznek vagy sem? Miért kéne, hogy hatással legyen rám? Mosolyogni szoktam rajta maximum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!