Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan kell vennem a párom egy elejtett megjegyzését?
Ez nagyon figyelemre méltó, hogy megakartok házasodni!
Nem azzal kellett volna kezdenetek, hogy tisztázzátok mit vártok, vagy várhattok el a másiktól?
Minden esetre ebből úgy tűnik nem érzi magát annak!
Háát ideje lenne beszélgetni! Meg talán az is fontos mit nem mondott eddig neked!
Esetleg rákérdezhetsz, hogy téged csak uti társnak tekint e. Komolyan én nem értem néha ezeket.
Előfordul, hogy a lány vagy a fiu többet szeretne a másiktól! Esetleg csak 30-35 éves korában gondolja, hogy meglesz az igazi! De ezt hány év után kell elővenni témának?
Talán segíthet az is hogy szeretne e tőlled gyereket, vagy retteg tőle! És minden jó fogamzásgátlóval megvan tömve a gyógyszeres szekrény, esetleg találsz e pincében és a padláson is belőle! Nem akarok nagy hülyeséget mondani, de álltalában a fiuk tudják, és a lányok is mit szeretnéneka másiktól! És mit várnak az élettől!
Abból amit te mondtál, igazság szerint az jön le, hogy tőled szeretne jó messzire! Lehet nem volt benne annyi, hogy ezt megmondja egyenesen a szemedbe, vagy kimélni akart! Hát, de te találkozol vele nem mi!
Azt is mondhatta volna, hogy elege van abból, hogy papíron nem vagytok együtt! És így nem járna nektek egy csomó támogatás!
Na pussza, nagyon sok sikert!
Jó lehet nem fogalmaztam meg helyesen!
És örülök, ha szólnak, ha baj van azzal amit írtam!
Csak azt utálom, ha valaki szó nélkül leveteti...
Komolyan kell venned a párod elejtett megjegyzését!
Én értem, hogy nagy a boldogság! De emellett szerintem csak az idejét tölti veled!
Elég gyakori az ilyen, vegyed komolyan!
Ha nem így van, biztos örömmel megnyugtat majd!
Ez így hasznosabb remélem!
Úgy érzem még kicsit kell gonoszkodnom!
Ne haragudj,de valahogy a véremben van!
Az nem lehet, hogy akkor megijedt, és tényleg más lányt akart, csak azóta úgy érzi még is veled kéne maradnia, mert nem talál jobbat? Szerintem ez is belefér!
A másik, és ne haragudj, hogy megint ilyet írok!
Amikor az ember szerelmes, vagy nagyon szeret valakit, akkor hajlamos azt hinni, hogy a másik is "bebeszélni magának"!
Tehát biztos vagy benne, hogy túllátsz ezen a rózsaszín ködön? Ezt csak úgy felteszem, nem kell választ írni rá.
Kérdés még egy! Ha még egy vagy két esetleg több évet szeretne tölteni veled, de nem téged szeretne feleségének, akkor ezt megmondaná neked? Egyálltalán te szeretnél a felesége lenni, mert nekem ez se jött le teljesen! :) Érted!?!
Végülis jogos a gonoszkodás, vagy kötekedés mert ezeket a kérdéseket tulajdonképpen én is feltettem már magamnak, de a páromnak ennyire célzatosan, egyértelműen nem. Ismerem jól a páromat és tudom hogy nem nagyon tud tovább gondolkodni egyenlőre még a holnapnál, ezért korai neki még a házasság. Valószínűleg ezért is beszél ezekről a dolgokról általánosságban. Én pedig úgy érzem nem szabad erőltetnem, mert én is túl fiatal vagyok még. Nem arról van szó hogy mást akar a jövőben feleségül venni, hanem arról hogy nem gondolkodik még konkrétan erről a dologról. Most még úgysem volna alktuális egyikőnknek sem. A másik dolog pedig hogy alapból nem házasságpárti, szerinte nem ez határoz meg egy kapcsolatot amivel én tulajdonképpen egyetértek. Egy szónak is száz a vége, én úgy érzem túl látok a rózsaszín ködön, csak jelenleg az a helyzet hogy nem aktuális most kettőnk között a házasság kérdés de ez idővel változhat. A lényeg az hogy nagyon jó párkapcsolatban élünk.
Egyébként köszönöm hogy ennyit foglalkozol a problémámmal!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!