Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Komolyan kell vennem a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan kell vennem a párom egy elejtett megjegyzését?

Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt a barátommal és idáig minden a legnagyobb rendben volt, nagyon szeretjük egymást, bár nem élünk együtt de azt hittem elég jól haladnak a dolgok. Ma viszont egy beszélgetés során feljött a házasság téma. Már tudom egy jó ideje hogy nem házasságpárti, szerinte nem azon múlik, egy jó kapcsolat amivel még nagyjából egyet is tudok érteni, ma viszont azt mondta, hogyha egyszer megházasodik akkor az csak 2 tanú jelenlétében lesz, jó messze innen a barátnőjével. Alig kaptam levegőt egy pillanatra. Ezek szerint akkor házassággal vagy anélkül de nem is velem képzeli el a jövőjét és velem csak az idejét tölti? Lehet hogy rá kellett volna azonnal kérdeznem a dologra de teljesen ledermedtem. Azóta folyamatosan ezen rágódom.
2008. nov. 10. 19:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Bocs, lehet, hogy velem van a gond, de nem értem, azzal, hogy "a barátnője", miért egyértelmű, hogy nem Rád célzott... Nem Te vagy a barátnője? :)
2008. nov. 11. 09:47
 12/21 anonim ***** válasza:
Szerintem is rémeket látsz:) MOst képzeld el, milyen fura lenne, hogy alapvetően azt gondolja, hogy nem fog megházasodni, és ezt te is tudod, de egyszer csak odafordul hozzád, és azt mondja, hogy jó messze innen, két tanú jelenlétében akar téged elvenni...
2008. nov. 11. 11:57
 13/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát! Azóta aludtam rá egyet és átgondoltam. Igazatok van, tényleg nem szabad ezt a dolgot ennyire meglovagolni. A lényeg az hogy érzem hogy szeret és velem akar lenni. Inkább nem csinálok magamnak felesleges problémákat.:)
2008. nov. 11. 16:08
 14/21 anonim ***** válasza:
22 évesen én még bevallom nem aggódnék azon hogy velem vagy nem velem fog összeházasodni, oké, benne van a pakliban hogy igen, de szerintem még fiatalok vagytok, még van időtök megtalálni az igazit, ha 30 felett mondott volna ilyet akkor értem a kétségbeesésedet...
2008. nov. 11. 22:07
 15/21 anonim ***** válasza:

Ez nagyon figyelemre méltó, hogy megakartok házasodni!

Nem azzal kellett volna kezdenetek, hogy tisztázzátok mit vártok, vagy várhattok el a másiktól?

Minden esetre ebből úgy tűnik nem érzi magát annak!

Háát ideje lenne beszélgetni! Meg talán az is fontos mit nem mondott eddig neked!

Esetleg rákérdezhetsz, hogy téged csak uti társnak tekint e. Komolyan én nem értem néha ezeket.

Előfordul, hogy a lány vagy a fiu többet szeretne a másiktól! Esetleg csak 30-35 éves korában gondolja, hogy meglesz az igazi! De ezt hány év után kell elővenni témának?

Talán segíthet az is hogy szeretne e tőlled gyereket, vagy retteg tőle! És minden jó fogamzásgátlóval megvan tömve a gyógyszeres szekrény, esetleg találsz e pincében és a padláson is belőle! Nem akarok nagy hülyeséget mondani, de álltalában a fiuk tudják, és a lányok is mit szeretnéneka másiktól! És mit várnak az élettől!

Abból amit te mondtál, igazság szerint az jön le, hogy tőled szeretne jó messzire! Lehet nem volt benne annyi, hogy ezt megmondja egyenesen a szemedbe, vagy kimélni akart! Hát, de te találkozol vele nem mi!

Azt is mondhatta volna, hogy elege van abból, hogy papíron nem vagytok együtt! És így nem járna nektek egy csomó támogatás!

Na pussza, nagyon sok sikert!

2008. nov. 15. 17:22
 16/21 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló! Ne haragudj de nagyon nagy butaságokat írtál! Ha figyelmesen elolvastad volna amit írtam, akkor tudnád, hogy egyébként nagyon szeretjük egymást, minden rendben van, itt csak ezt az egy megjegyzést nem értem. Közel-távol szó nincs róla hogy tőlem messze akar lenni. Azért mert nem beszéltünk még konkrétan a házasságról, gyerekről, nyugdíjas évekről nem jelenti hogy ne lenne komoly a kapcsolatunk. Nem tudom honnan szűrted le ezt a sok butaságot, de valószínűleg csak hozzáköltötted ahhoz amit én írtam. Ne haragudj a lepontozásért de nem voltál hasznos egyáltalán!
2008. nov. 15. 19:49
 17/21 anonim ***** válasza:

Jó lehet nem fogalmaztam meg helyesen!

És örülök, ha szólnak, ha baj van azzal amit írtam!

Csak azt utálom, ha valaki szó nélkül leveteti...

Komolyan kell venned a párod elejtett megjegyzését!

Én értem, hogy nagy a boldogság! De emellett szerintem csak az idejét tölti veled!

Elég gyakori az ilyen, vegyed komolyan!

Ha nem így van, biztos örömmel megnyugtat majd!

Ez így hasznosabb remélem!

2008. nov. 17. 09:17
 18/21 A kérdező kommentje:
ok, rendben, értem hogy szerinted komolyan kell venni, köszi! Azóta viszont átgondoltam a dolgot és puhatolóztam is egy kicsit az ügyben és rájöttem hogy túl nagy feneket kerítettem az egésznek. És biztos vagyok benne hogy nemcsak az idejét tölti velem, hanem komoly szándékai vannak. Persze az életben semmi sem biztos és alakulhat úgy hogy szétválnak útjaink, de jelen pillanatban erre semmi nem utal és ennek örülök.:)
2008. nov. 17. 15:06
 19/21 anonim ***** válasza:

Úgy érzem még kicsit kell gonoszkodnom!

Ne haragudj,de valahogy a véremben van!

Az nem lehet, hogy akkor megijedt, és tényleg más lányt akart, csak azóta úgy érzi még is veled kéne maradnia, mert nem talál jobbat? Szerintem ez is belefér!

A másik, és ne haragudj, hogy megint ilyet írok!

Amikor az ember szerelmes, vagy nagyon szeret valakit, akkor hajlamos azt hinni, hogy a másik is "bebeszélni magának"!

Tehát biztos vagy benne, hogy túllátsz ezen a rózsaszín ködön? Ezt csak úgy felteszem, nem kell választ írni rá.

Kérdés még egy! Ha még egy vagy két esetleg több évet szeretne tölteni veled, de nem téged szeretne feleségének, akkor ezt megmondaná neked? Egyálltalán te szeretnél a felesége lenni, mert nekem ez se jött le teljesen! :) Érted!?!

2008. nov. 18. 09:37
 20/21 A kérdező kommentje:

Végülis jogos a gonoszkodás, vagy kötekedés mert ezeket a kérdéseket tulajdonképpen én is feltettem már magamnak, de a páromnak ennyire célzatosan, egyértelműen nem. Ismerem jól a páromat és tudom hogy nem nagyon tud tovább gondolkodni egyenlőre még a holnapnál, ezért korai neki még a házasság. Valószínűleg ezért is beszél ezekről a dolgokról általánosságban. Én pedig úgy érzem nem szabad erőltetnem, mert én is túl fiatal vagyok még. Nem arról van szó hogy mást akar a jövőben feleségül venni, hanem arról hogy nem gondolkodik még konkrétan erről a dologról. Most még úgysem volna alktuális egyikőnknek sem. A másik dolog pedig hogy alapból nem házasságpárti, szerinte nem ez határoz meg egy kapcsolatot amivel én tulajdonképpen egyetértek. Egy szónak is száz a vége, én úgy érzem túl látok a rózsaszín ködön, csak jelenleg az a helyzet hogy nem aktuális most kettőnk között a házasság kérdés de ez idővel változhat. A lényeg az hogy nagyon jó párkapcsolatban élünk.

Egyébként köszönöm hogy ennyit foglalkozol a problémámmal!:)

2008. nov. 18. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!