ízlések, és pofonok..., tudod. Nekem a Chrome nem jön be, a Firefoxot kezdetektől használom, szeretem. A jelszómentést is felajánlja, de mint ahogyan az utánad hozzászóló is írja, csak némelyik (egyébként kevés, de bosszantó) weboldalt nem menti. És akkor a Crome sem menti.
"tegnap 17:24"
Ez most speciel a Vodafon oldala. Külön nem akarok jelszómentő kiegészítőket letölteni. Az lenne a jó (nekem legalábbis), ha maga a Firefox mentené, egy kattintásra mint a többit. De ezek szerint azt nem lehet?
2011. szept. 22. 11:02
4/9 anonim válasza:
Ezzel az addonnal mi a gondod? Elmenteted vele a felhasználót/jelszót, aztán uninstallálod, a jelszó meg meg lesz jegyezve.
2011. szept. 22. 11:04
5/9 A kérdező kommentje:
Nem az addonnal van gond, hanem velem. Sajnos angolul sem tudok, mezei felhasználó vagyok, ezért nekem az a jó, ha helyettem megcsinálja mondjuk a Firefox. Ha már telepíteni kell, ráadásul magyarul sem tud, bajban vagyok. Letöltöttem amit ajánlottál, de meg sem tudtam szagolni, nemhogy használni. Ez a baj.
2011. szept. 22. 15:58
6/9 anonim válasza:
Nem nagy varázslat használni. A Firefox gombra kattintasz baloldalt fent. A menüben ott kell legyen az addon ikonja, valami sárga kulcs, mellette az, hogy Saved Passwords. Erre rákattintasz, ezen belül arra, hogy New... Itt kiválasztod az Other opciót, és kitöltöd a három mezőt, weboldal neve (Host, pl. [link] felhasználónév és jelszó. Ennyi.
2011. szept. 22. 16:04
7/9 A kérdező kommentje:
De lüke vagyok. Most próbálkozom ismételten, és most már magyar. Nem tudom, miért volt angol az előbb, de most jó. Persze még rá kell jönnöm a használatára, remélem sikerül. Próbálkozok vele.
Köszönöm a segítséget!
2011. szept. 22. 16:05
8/9 A kérdező kommentje:
Hát, egyenlőre nem találok semmilyen ikont. Érdekes.
2011. szept. 22. 16:14
9/9 anonim válasza:
A fent említett megoldás tökéletes. Használata egyszerű. Integrálódik az eredeti rendszerbe. Az adott oldalról is képes a felhasználói adatokat generálni és abban az ablakban be is lehet írni vagy módosítani a megjegyzendő jelszót és a belépési nevet. elmentve már az eredeti rendszerben is az elmentett adatok lesznek tárolva és azzal is kezelhető megjeleníthető. Nagyon jó kiegészítő a Firefox-hoz, szuper! Sok oldal nem engedi az az letiltja a felhasználó név és jelszó mentését. Ezzel a módszerrel megvan a megoldás , mindenkinek javasolni tudom!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!