Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan kell vennem a párom egy elejtett megjegyzését?
Szia!
"hogyha egyszer megházasodik akkor az csak 2 tanú jelenlétében lesz, jó messze innen a barátnőjével"
Ezt konkrétan , hogy mondta, mert tényleg félreérthető! Szerintem mindenkép beszéld meg vele, hogy mit is gondol a jövővel kapcsolatban, mert ha nem veled szeretne összeházasodni később, akkor jobb, ahogy Te is mondtad, nem csak az időt húzzátok egymásnál. Persze, nem tudom hány évesek vagytok, milyen komolyan gondolod akár Te is a házasság dolgot. De egy beszélgetés mindent megoldhat. (17/f) Sok sikert!:)
KÈRDEZZ RÀ, hogy tisztán láss. Ne rágd magad ezen,mert csak a mélybe húz. Ha legalább tudod,hogy tényleg mi a helyzet,tudsz rá reagálni.
Minden jót!
[3.]Ha más jelet nem ad rá..akkor lehet csak úgy mondott valamit. Szerintem várj vele, lehet nem úgy gondolta ahogy épp értelmezted. Valahogy mond el neki, hogy milyen jó lesz majd vele később, vagy ilyesmi. Egy gagyi példa..^^ : mondjuk néztek egy filmet, amibe pl összeházasodnak vagy ilyesmi, és akkor megjegyzed a barátodnak, hogy milyen jó lesz majd nektek mikor összeházasodtok( vagy valami hasonló szöveg:) ) és mellékelsz vele egy csókot!:) - JÓ, lehet hogy hülyeség...de az arcán látod, hogy mit szól majd.
=) Hajrá!:)
Elözö eötti vagyok.
Èn addig kérdezném még nem válaszol. Mert 1 válasz biztosan van.
"Rüfke"
-az én párom már eljegyzett engem, mikor azt mondta nekem, hogy "az Én gyerekemnek ezt biztos nem fogom megengedni..."
Mire rákérdeztem, h mér, már van? Ha nincs akkor nem a MI gyerekünk?
Hát majdnem elájultam. Nem tudta, min vagyok kiakadva.
Szerintem ez véletlen, de még biztos nem gondolja komolyan. Csak eljátszott a gondolattal, hogy egyszer majd megházasodik, de ez nem a közeljövőben lesz, és a pasik nem foglalkoznak azzal, ami nem 1-2 hónapon belül valósul meg.
Ne vedd a szívedre, de saját tapasztalatom szerint, még semmit nem képzelt el a jövővel kapcsolatban.
Szerintem ne kérdezz rá, még kell neki egy kis idő, hogy érjenek benne ezek a gondolatok.
De jó jel, hogy foglalkozik vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!