Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy olyan csajról, aki a paliját mindenáron maga mellett akarja tartani?
Elsővel nem értek egyet szerintem semmi gond nincs azzal ha ki akarjunk sajátítani a párunkat! Főleg ha kölcsönös ez az érzés :D
De viszont egy kicsit gaz hogy a csaj hirtelen mindent szeret amit a srac is! Szerintem fél hogy a srac megunja és ezért teper annyit!
(Normális keretek közt nem baj ha a partnerünk erdeklodik az iránt amit mi szeretünk! De azert lehet neki saját véleménye!!!!!!!!!)
Én értékelem a ragaszkodását, mert látszik, hogy alkalmazkodni szeretne, mondjuk ilyen szinten már inkább zavaró. Ezzel nem hinném hogy jobban megtartja. Engem zavarna egy “rajongó”, ha tudom hogy nem szereti a hobbim, de engem szeret, és örül ha a hobbim feltölt, az sokkal őszintébb, és abból jobban veszem az elfogadását, mert hitelesebb.... látom hogy neki nem ez a hobbija, de miattam örül neki, nem is a konkrét dolognak, hanem hogy az örömet okoz nekem.
Amit írsz kérdező, az inkább zavarna. Tudom hogy nem őszintén kíváncsi, meg el is játssza, csak jobban tartanék attól, hogy az egész hazugság leomlik, amikor kiábrándul érzelmileg, mert rájön hogy boldogtalan.
Attól még teljes kapcsolatunk lehet, ha nem értünk egyet, mert közben az ellentétek ellenére jön ki a ragaszkodás két ember közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!