Volt olyan, hogy a főnököd mindenáron kitartott egy rossz döntése mellett?
Volt. Elmondtam az aggályaimat. Nem érdekelte.
Tényleg gond lett. De végül jól alakult, mert meg tudtuk oldani és valami jó jött ki a végén belőle.
Szóval azt is mondhatjuk, hogy neki lett igaza, mert végül jó lett :)
De nekem is igazam volt, mert előre láttam a buktát, ami be is következett.
4: nyilván azért, mert ő nem tartja hülyeségnek.
Nyugodtan meg kéne beszélni, érveket felhozni, stb.
Igen, volt ,nem is egy.
Peldaul megkertem szepen,hogy bizonyos munkavedelmi eloirasokat tartson be,mert legutobbi ellenorzeskor azok hianyaert figyelmeztetest kaptunk.
O felvallrol vette,neki ne mondja meg egy "nyamvadt" munkaugyi alkalmazott,hogy mibe fektessen be. ( ebedlot es egy plusz wc-t kellett az alkalmazottaknak letrehozni).
Arra is kertem,hogy vegyunk egeszsegugyi dobozt,ami amugy is kotelezo. Abba sem fektetett be(pedig nem olyan draga).
Persze,hogy amikor ujbol kijottek az ellenorok,a turelmi ido utan, megbuntettek a ceget. Es akkor en lettem a hibas az egeszsegugyi doboz miatt is, de olyan alairasok hianyaert is,amit a fonok kellett volna alairjon(holott az orra ele tettem az alairnivalokat, de felretolta).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!