Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Megöl a féltékenykedéssel!
Figyelt kérdés
2 éve van barátom, most leszek másodéves egyetemi hallgató a ME-n, a barátom pedig annyira féltékeny volt eddig is, hogy nem akart elengedni sehova egyedül, mindig a nyomomban van, én vagyok neki az első!Kicsit úgy érzem, hogy már elég volt belőle,ha így folytatja, szerintetek mit csináljak?
19/L
2010. júl. 4. 16:45
11/19 anonim válasza:
Nagyon elhallgatott a másik kérdező.
12/19 anonim válasza:
lehet észre vette a kérdést,vagy tudja hogy igazunk van:D:D
13/19 anonim válasza:
Szerintem az kösse fel magát, aki írta:) jó ötlet volt kiírni, hátha a srác észreveszi magát, valószínű,hogy a lány ilyeneket gondolna, ha látná.
14/19 anonim válasza:
mondjuk valószínű h a 44%-os a Rómeó:D:D
15/19 anonim válasza:
Ezt a kérdést 100%, hogy nem a srác barátnője írta ki, hanem szerintem az egyik oda is beíró válaszoló...
A másik kérdés "eredetinek" tűnik, de ez FAKE.
16/19 anonim válasza:
16:57: Nézd már meg "Rómeónak" nincs email címe, hülyegyerek...
17/19 anonim válasza:
miért lenne kamu kérdés?nem értem...remélem el olvassa srác...
18/19 anonim válasza:
hülyegyerek?gazdag szókincs ;) amúgy nem tudom min háborodtál fel ennyire, ha nem Téged érint:D nem hiszem h azért írta ki valaki, emrt szemét akart lenni, egyszerű felvilágosítás, vszínű h a csaj is ezeket gondolná, ha tudna ezekről..
19/19 anonim válasza:
Hagyd ott!
Ezt komolyan mondom, azért féltékeny mert önző, nem is szeret csak magához akar láncolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!