Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki a rossz ebben a kapcsolatban? Kinek van igaza? Mit szóltok hozzá? Mit csináljak?
A férfi 28 évvel idősebb, válófélben van, 4 kisgyerek, 2 kutya és egy vállalkozás vidéken, ami nem nagyon megy.
Budapesten egy szórakozóhelyen ismertem meg.
Én nagyon szeretem a szexet, megláttam benne a potenciált és odasétáltam hozzá.
Azóta tart a kapcsolatunk.
Én szexkapcsolatként tekintettem rá, jó volt a megérzésem, hihetetlen jó szerető, soha nem volt hozzáfogható partnerem, de közelébe se ért senki.
Ő elkezdett érzelmeket táplálni irántam.
Én kényelmetlenül érzem magam ebben a kapcsolatban, mert tudom, hogy ennek a sztorinak semmi értelme, inkább szánalmas, teljesen elérhetetlen számomra, ha az eszemre hallgatok megmondom neki, hogy többet ne találkozzunk.
De mivel nagyon élvezem vele a szexet, nagyon jó társaság is, hihetetlen sokat nevetünk együtt, lemondani se akarok róla.
Egyszer próbáltam ezt elmagyarázni neki, rávezetni, mondtam hogy nem vagyok szerelmes belé stb. és annyira megsértődött .... uhhh... félek, ha ezt így elmondom neki, azt mondja, akkor soha többet ne keressem.
"nem tud elvállni a nőtől, mert az pénzt akar tőle a válásért."
Mese habbal. A beleegyezése nélkül is el tud válni, a vagyon pedig a törvények szerint van megosztva.
"félek, ha ezt így elmondom neki, azt mondja, akkor soha többet ne keressem."
Problem solved.
"Minek hülyíted szerencsétlent,"
Rgy házas embert nem kell sajnálni egy ilyen esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!