Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jött be eddig a rossz megérzésetek a párotokkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Állandóan rossz érzésem van a jelenlegi páromnál, már egy éve együtt vagyunk, és elég sokszor attól félek, hogy megcsal, vagy elhagy. Korábban már volt, hogy megcsaltak, és elég sokszor hagytak el, szóval lehet a régi rossz tapasztalatok miatt van, de közben meg attól is tartok, hogy mivan ha ez egy megérzés és végül tényleg igazam lesz.

Nálatok ha volt ilyen, az mennyire vált be? Vagy fölöslegesen féltetek?

2018. nov. 22. 20:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
43%
Engem az is megcsalt, aki mellett nem volt semmi rossz érzésem, mert abszolút harmonikus volt minden, meg az is, akinél rosszat éreztem. Szóval szerintem tök felesleges aggódni, mert úgyis megcsalnak, de akkor legalább addig legyen jó. :)
2018. nov. 22. 20:32
 2/17 anonim ***** válasza:
82%

Nekem fordítva volt. Vakon megbíztam benne, de a háttérben már ki voltak dolgozva a tervek hogyan cserélnek le :/

Utóbb tudtam meg, de akkor semmi selytésem nem volt róla.

2018. nov. 22. 20:32
 3/17 anonim ***** válasza:
95%
Nekem mindig bejöttek eddig a megérzéseim. Ha azt éreztem, hogy valami gond van, valami nem kerek, pl csak szexet akar igazából, nemis kapcsolatot, az mindig úgy is volt. Akit pedig megbízhatónak találok, annál nemis szokott ilyen rossz megérzésem lenni. És alapból csak ilyen férfiakkal jöttem eddig össze, mert olyannal nem tudnék együtt lenni, aki mellett folyton kattogok, ideges vagyok.
2018. nov. 22. 20:35
 4/17 A kérdező kommentje:

Igen az is igaz, ha akar úgyis megcsal. :(

Exem is simán megtette anno, mondjuk voltak nála jelek, hirtelen lemondott találkozások, soha nem akart menni sehova, csak otthon ülni, vádaskodások...

A mostani párom mérföldekkel jobb, de bennem van sajnos a kisördög. Vannak vitáink mint minden párnál, tipikus férfi, aki sokszor belemerül a hobbijába és így a világról is megfeledkezik, de ha kellett, mindig ott volt mellettem.

Azt meg nem hinném, hogy a rossz megérzésem miatt kéne szakítanom vele. :( Bár ha aztán beigazolódik a jövőben biztos máshogy gondolom én is majd.

2018. nov. 22. 20:42
 5/17 anonim ***** válasza:
81%

Mindkettőre van példám.

Exem mellett folyamatosan volt valami fura érzésem. Mindig kérdeztem tőle, hogy mi a helyzet, mi jár a fejében, mert tényleg annyira megfoghatatlan volt, az volt az érzésem, hogy bántja valami. Persze én voltam lehülyézve, hogy mit piszkálom, semmi baja nincs. Aztán 3 év után csak kiderült, hogy sosem volt szerelmes, és igazából ez neki csak egy próbálkozás volt. Hallgatni kellett volna a megérzésre.

Másik oldalt pedig a férjemmel, mikor találkoztunk, az első randink után volt egy furcsa rossz érzésem egy megszólalása után, attól féltem, hogy baromi domináns lesz. Egyáltalán nem lett igazam, 100% egyenrangúak vagyunk.

2018. nov. 22. 20:47
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nálam mindig be jött. Konkrét megcsalás soha nem történt. De beszélgetett más lánnyal, akivel össze is jött.

Az utána lévő páromnál egész végig furcsa megérzésem volt. Nem tudtam hova tenni. Szakított is velem.

A mostani páromnál is hasonló a megérzésem, és én sem tudom mi ez az érzés. De nem jó. Állandó görcsben van a gyomrom. De nem skatulyázhatom be az exek miatt. Ha konkrét dolog van, mindig kiderül. Idő kérdése.

2018. nov. 22. 21:02
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Mindig bejött a megérzésem és az exem mellett talcan kínálta az élet a jeleket amiket ignoraltam. 13 ev kellett hogy végre kilépjek.

A mostani páromnál meg tudtam par óra utan, hogy " jó helyen vagyok" :-)

2018. nov. 22. 21:18
 8/17 A kérdező kommentje:

Tehát volt akinél bejött, volt akinél nem.

Én se tudok mást tenni, csak várni, és majd lesz ami lesz. :(

Köszönöm a válaszokat, mindenkié nagyon hasznos volt.

2018. nov. 22. 21:30
 9/17 anonim ***** válasza:

Nekem a megérzéseim mind bejöttek. Két exemnél volt ez a gyomorszorító érzés, hogy meg fognak csalni. Meg is lettem az exbarátnőkkel.

Jelenlegi páromnál ennek nyoma simcs, transzparensen viselkedik és emiatt maximálisan meg is bízom benne.

30N

2018. nov. 22. 23:11
 10/17 anonim ***** válasza:
Bejött a legutolsónál. Feszült voltam mellette állandóan és nem tudtam megmagyarázni, hogy miért. Azt éreztem egyik nap, hogy muszáj belenéznem a telefonjába és láttam, hogy két másik nővel flörtöl és bókolgat nekik. Első megérzés mindig bejön!
2018. nov. 22. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!