Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jött be eddig a rossz megérzésetek a párotokkal kapcsolatban?
Állandóan rossz érzésem van a jelenlegi páromnál, már egy éve együtt vagyunk, és elég sokszor attól félek, hogy megcsal, vagy elhagy. Korábban már volt, hogy megcsaltak, és elég sokszor hagytak el, szóval lehet a régi rossz tapasztalatok miatt van, de közben meg attól is tartok, hogy mivan ha ez egy megérzés és végül tényleg igazam lesz.
Nálatok ha volt ilyen, az mennyire vált be? Vagy fölöslegesen féltetek?
A 2. barátnőm engem megcsalt, amiről csak szakításunk után pár hónappal szereztem tudomást. Nem tartottam tőle vagy volt olyan érzetem, hogy megcsalna, amúgy sem vagyok ilyen téren kattogós fajta. Míg együtt voltunk, addig jól éreztem magam vele, de ha azon agyaltam volna, hogy vajon mikor, kivel, hányszor, akkor bizonyára nagyon nyomasztó időszak lett volna. Persze ez nem azt jelenti, hogy sztárok bele az egészbe, csupán azt, hogy ami nincs ott, arra nem figyelek, ami pedig ott van, arra igen.
32/f
"sztárok bele" köszönöm xperia 😂
32/f
Két dolog árulja el, már akkor is, ha csak tervezi, tehát "veszély van".
1. Hirtelen vidámabb lesz a hangulata, minden ok nélkül, és nincs is rá logikus magyarázata, nem lelkendezik arról, hogy mi történt vele.
2. Elkezded érezni a mondandójában, hogy keresi a megfelelő kifejezést. Új szavakat, új szóösszetételeket használ.
Nekem ez eddig mindíg bejött. Már statisztikám is van: első megérzéstől számított 13 nap kb, mire biztossá válik számomra, hogy bukó. Azután 2-3 hónap és szakítás. Mindez bejött mind a 7 olyan kapcsolatomnál, amik 7 hónaptól 5 évig tartottak.
Utolsó:
Ezt nem teljesen értem. Kicsit kifejtenéd bővebben is?
Ha régóta együtt vagy valakivel, akkor nagyon szembetűnő tud lenni, amikor egy árnyalatnyit változik a viselkedése. Pl. engem egyszer az egyik, aki nagyon ragaszkodó volt, és az egész hétvégét külön töltöttük, árra a kérdésemre, hogy akkor hétfőn este 8kor jó -e a szokott helyen, csak annyit válaszolt, hogy "még képlékeny". Semmi extra infó, hogy miért. Pedig addig szinte mindent megbeszéltünk. Végül kiderült, hogy randija volt. Amúgy magát a képlékeny szót se hallottam előtte a szájából.
Utána 13 napig figyeltem minden rezdülését, majd amikor egyszer kettesben voltunk, határozottan a szemébe néztem, és rákérdeztem, hogy elmondja-e ő, vagy mondjam el én, de akkor utána arra az ajtó.
Kifejtette, még birkóztunk pár hetet, de már semmi értelme nem volt. Igazából csak nekem kellett az idő, hogy lezárjam, aztán kivágtam, mint macskát sz*rni. Nyekkent.
Utolsó voltam
Ezt én is alá tudom támasztani. Hogy el kezdenek új kifejezéseket használni. Nem szeretnék nagyon példákat, mert az egyik ilyen elég egyedi és felismerhető, de a másikat leírom. Volt egy csaj, aki mindig oda tette a neki szót szinte mindenhova. Ilyen vidékies kicsit. Pl. De jó illata van neki. És ez akkor a legjobb, amikor egy tárgyra mondja. Mindegy, nem is zavart volna nagyon, ha nem kezdte volna el a barátom is ezt. Előtte olyan szépen, válogatottan beszélt, erre egyik nap el kezdte ezt mondogatni. Minden szó után szinte, ezt a nekit. Fúj, nekem ettől hányingerem volt, hogy minek veszi át a szövegét. Naná, hogy azért mert tetszett neki a csaj.
Meg el kezdett akkor dolgozni járni, mint ő. Előtte kábé épp, hogy beért, utána rászokott arra, hogy egy órával előbb mászkáljon be.
Szóval szerintem lehet tudni. Ha jó emberismerő vagy, már ennyiből lehet tudni. Ha rossz, akkor is kiderül egyszer. Eddig még nem láttam olyat, hogy ne derült volna ki.
Köszönöm a válaszokat.
Figyelek akkor a páromnál, hátha észreveszek valamit, bár abban bízom, ha valami lényeges változás lenne, azt már észrevettem volna remélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!