Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet megbeszélni a férfivel, hogy változtasson a pisilési szokásain?
Nem tudom milyen bunkóval jöttél össze, de az én párom meg is szokta mosni a dolog elvégzése után.
Simán mond meg, hogy legyen szives ne riszálja szét mindenhova.
Alapvető kommunikáció esetleg?
Én egyedül élek, nálam mindig minden tiszta.
Nem értelek...
39/F
Azt én is utálom,amikor "mindenfelé"pisicseppek vannak. És persze csak engem zavar,tehát naponta kell takarítanom,fertőtlenítenem,hogy ne legyen ótvar húgyszag mint a toitoi-ok környékén.
És persze a teremtés koronája (tisztelet a kivételnek) pont leszarja,hogy kb.10 perce takarítottad ki a wc-t ,megy és megint mint egy kib*szott locsoló fröcsögteti szét.
Szóval szerintem is undorító. Ami még undorítóbb,ezt egy ismerős csinálta,mindenfelé hugyozott,wc mellett/előtt húgytócsa. Beleléptem...Azt hittem kivágom az embert az emeletről. Jófej voltam,kihívtam a wc-hez ,kezébe nyomtam a felmosót és kijelentettem"takarítsd fel magad után és legközelebb ülj le ,ha ennyire kicsi a farkad,hogy nem találsz bele a wc-be"
Én azóta vizelek otthon ülve, amióta elköltöztem otthonról és én takarítom a wc-t...
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!