Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez baj? Vagy nem szokás megbeszélni az ilyen dolgokat?
Figyelt kérdés
Barátom minimum 60-70 ezerrel többet keres mint én.Mindent felesbe fizetünk. Ez nem is baj, nem várom el tőle, hogy neki többet kelljen fizetnie. Viszont az rosszul esik, hogy ha én kapok jutalmat, fizut, plusz pénzt egyből örömmel elmondom neki,veszek kis meglepetést stb. Ő nem rég kapott egy nagyobb jutalmat amit teljesen eltitkolt előttem. Véletlenül szólta el magát. De már többször előfordult ilyen. Nekem teljesen úgy jön le mintha elakarná titkolni előlem ha bármilyen pénzt kap, viszont ha én kaptam eddig bármilyen összeget egyből elmondtam neki. Az okát nem értem, mert sose kértem tőle se pénzt se semmit, és nem is szoktam hagyni, hogy fizessen nekem. Tudom, hogy semmi közöm hozzá, de azért mégis csak érdekel. Külön élünk, 5 éve vagyunk együtt. Találkozni úgy szoktunk, hogy ő jön hozzánk.2019. jan. 5. 12:19
1/9 anonim válasza:
Én azt nem értem, tőle hogyhogy nem kérdezted még ezt meg. Amikor véletlenül elszólta magát, akkor tuti megkérdeztem volna..
2/9 A kérdező kommentje:
Kérdeztem én. Hebegett habogott.. Normális választ sosem kaptam rá. Fáradt volt, nem jutott eszébe stb stb.
2019. jan. 5. 12:23
3/9 A kérdező kommentje:
Semmi káros szenvedélye nincs,nem cigizik, nem iszik, nem drogozik, nem játékgépezik. Mégis a pénz csak úgy eltűnik. Más barátnője nincs, otthon nem nagyon fizet bele a költségekbe.
Jól megvagyunk csak ez elkezdett aggasztani, hogy lesz ebből közös jövő. Meg minimum ennyi bizalmat adhatna nekem.
2019. jan. 5. 12:27
4/9 anonim válasza:
Biztos lesz közös jövő. Az már nem biztos, hogy veled kepzeliel.
5/9 anonim válasza:
"Jól megvagyunk csak ez elkezdett aggasztani, hogy lesz ebből közös jövő."
5 éve együtt vagytok, de sehol nem tartatok....együtt sem éltek... szóval nyugi, ebből sehogy.
32/f
6/9 anonim válasza:
5 év után még mindig külön éltek, és semmihez semmi közöd. Nagyon jól tudod te is, hogy ebből soha nem lesz komoly kapcsolat.
7/9 anonim válasza:
Haverom sem költözött össze a nőjével, mert hogy amíg otthon laknak többet tudnak félrerakni közös lakásra. 4 év után a srácnak jött az "igazi", egyből összebútoroztak az új csajjal, nem érdekelte a pénz. Most épp az új nő élvezi a félrerakott összeget, én mondtam hogy hülye, de a szerelem elvette az eszét.
8/9 anonim válasza:
5 éve nálatok találkoztok, te veszel neki apróságokat, és ő még mindig ott tart, hogy be se avat az anyagiakba, mert biztos egy gold digger ku.rva vagy.
Minek akarsz közös jövőt? Te is szeretnél körömszakadtáig küzdeni, hogy adjon bele a pelenkába?
9/9 anonim válasza:
Sajnos ebből nem lesz közös jövő. 5 év után is félti a sajátját tőled, akkor később mi lesz? Másrészt otthon nem fizet, akkor hol van a félre tett pénze? Ennek az embernek soha nem is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!