Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elégedetlen vagyok a párommal szexuális téren, de nem lehet vele megbeszélni. Mit tehetnék?
Önző és lusta. Egyáltalán nem érdekli, nekem mik az igényeim. Elvárásai vannak bőven, de semmit nem viszonoz.
Először kedvesen és viccesen próbáltam szóvá tenni, aztán komolyabban is, de mindig nagyon durva sértődés lett belőle. Szerintem beletiportam a férfiúi büszkeségébe, akárhányszor felhoztam a témát. Pedig mindig úgy próbáltam tálalni, hogy mondja meg, velem mi a baj és én mit csináljak másképp, hogy jobb legyen a szex, de hiába. A legutóbbi alkalommal majdem szakított velem, amikor viccesen szóbahoztam a dolgot.
Sajnos semmit.
Ha neki nem fontos, hogy jó legyen nektek együtt, meg hogy eleve együtt legyetek, semmit nem tehetsz, nem vagy neki fontos. Mondd meg neki, hogy ha nem kíván tenni a kapcsolatotokért, akkor mehet.
Örülök, hogy egyáltalán van párom. Meg szeretném oldani a problémákat, nem eldobni.
Nem minden fiatal nőnél állnak sorban a udvarlók, mint ahogy azt itt hirdetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!