Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólna a fiú ahhoz, ha megmondanám neki, h szeretem?
Van egy fiú, majdnem összeköttem vele. Kb 10 hónapja kezdődött minden, azóta hullám szerűen(tehát időnként gyengébban, majd erősebben, de mindig megdobogtatja a szívem...
Elegem van ebből, nem bírom tovább. Lehetetlen már ez a helyzet. Egyszerűen úgy megmondanám neki, h szeretem. De vajon mit szólna ehhez.
Am az elején úgy volt, h összejövünk, kavargattunk, de neki egy másik lány kellett. Egy ideje már nincsenek együtt...
Hány éves vagy?
Semmiképpen se vallj neki szerelmet!
A minimum, hogy meglepődne. Én legalábbis meglepődnék.
Aztán annak függvényében döntene, hogy az ő szemszögéből milyen a ti viszonyotok. Én legalábbis így tennék.
Szval a lényeg: nem változott semmi, sőt egyre jobban szeretem. Elegem van, nehéz már magamban tartani.
De mielőtt írnátok, tudnotok kell, h ez a fiú még gyerekes, beképzelt, nagyon sokat ad a haverok véleményre. Könnyen válhatok ezzel vicc központjává. De már nem birom... nem is értem, h mit eszek ezen a fiún. De egyzserűen fognám magam odamennék hozzá, megölelném, megszeretgetném, megcirógatnám. És tudom, h örülne ennek, ha kettesbe lennénk.
Semmiképp ne valj neki szerelmet! Égni fogsz,mint a reisztag! Főleg,ha gyerekes és beképzelt!
Próbálj közeledni hozzá,esetleg írj neki egy sms-t,h hello! merre jársz én éppen itt járok felétek,vagy csak egyszerűen kérdezd meg tőle sms-ben,h hogy van:...és látni fogod a reakciót!Ha gyorsabn válaszol,meg közlékeny,akkor van esélyed,ha nem,akkor valszeg nincs! Szerintem....Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!