Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Idegesít ha kocsmából hazatéré...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idegesít ha kocsmából hazatérés után meséli, hogy ezzel azzal (női ismerős) találkozott. Gáz?

Figyelt kérdés

Nagyon beteg dolog , hogy ez idegesít? Alapból már egyáltalán nem érdekel, hogy eljár a fiúkkal inni néha , mint ahogy tegnap is. Ami idegesít az az, hogy például tegnap is azt ígérte max 10 ig marad. Nyilván nem gyerek fél 12 ig nem is szóltam semmit, de mivel ma dolgozom és tudtam nem alszom el amíg nem jön rákérdeztem , hogy mi a helyzet mikor jön.

Éjfélkor jött haza ok de meséli, hogy jaj hát képzeld el , hogy kisebb osztálytalálkozó lett belőle mert ott volt a xy csaj régi osztálytárs összefutottunk vele és milyen jó volt...ilyenkor arra gondolok, bárcsak bárcsak én is imádnék még 33 évesen kocsmába járni a barátnőimmel...bárcsak imádnék régi osztálytársakkal munkatársakkal mittomén mindegy kivel csak ezer emberrel beszélgetni...pasikkal akár...úgy szeretnék én is hazajönni párszor miután nem foglalkoznék vele , hogy írjak akár egy üzenetet , hogy te hülye ne várj már , mert összefutottam ezzel azzal és nem jövök még...de én nem vagyok ilyen basszus pedig annyira szeretnék ilyen lenni.....hogy érezze ő is, hogy milyen amikor hazajövök és mesélem hogy a jóska pistával milyen jó volt összefutni...no meg mondja a fiúknak bejött tökre a csaj de neki egyáltalán nem...jó ok...nyilván más is tetszhet neki nem bűn de akkor is idegesít..

ha én is ilyen lennék, akkor megérteném, hogy ez miért fontos..de engem alapból főleg ha kapcsolatban vagyok nem érdekelnek mások..se férfiak , se nők...

Szeretem a barátaim és elég is annyi nekem.

szóval ilyenkor nehéz megérteni a másikat.

más is szokott ilyen kis buta féltékeny lenni?:D

2019. márc. 29. 06:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
59%
Látom, csak magad sajnáltatása miatt vagy itt, a megoldáshoz a cselekvés már elmarad. További jó szenvedést.
2019. márc. 30. 13:36
 12/13 anonim ***** válasza:

#9-es vagyok

Mint minden problémát, így ezt is csak úgy lehet megoldani, ha első sorban beszéltek róla. Ültesd le, és mondd el neki, hogy hogyan érzel, hogy változtak a prioritásaid és tudni szeretnéd, hogy ő ebben partner-e vagy sem? Persze ne letámadd vele, hogy vagy most azonnal megváltozik vagy viszlát, hanem oszd meg vele ezt a kettős érzést, ami benned van, hogy tudja, hogy mi zajlódik le benned. Nem várhatod el, hogy tekintettel legyen valami olyasmire, amiről nem is tud. Aztán a többi már a jövő zenéje, lehet kedvezően fog reagálni a mondandódra és a jövőben figyelni fog arra, hogy több időt töltsetek el kettesben, de az is lehet, hogy minden marad a régiben. Minden esetre a változáshoz idő kell, úgyhogy a "szembesítés" után adj neki időt, hogy megeméssze a dolgokat.

2019. márc. 30. 14:28
 13/13 anonim ***** válasza:
49%
Ha gyereket szeretnél, most már igencsak benne vagy a korban. Biológiailag sajnos még pár év és kifutsz belőle. Gondold át jól, ér-e annyit ez a pasi, hogy miatta ne valósítsd meg az álmaidat!
2019. márc. 30. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!