Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak én magyarázom be magamnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én magyarázom be magamnak?

Figyelt kérdés
3 hónapja vagyunk együtt a párommal. Én 22 ő 24. És úgy érzem, hogy én nem vagyok annyira fontos neki, mint amennyire ő nekem. Mivel dolgozik és én még egyetemre járok, így hetente max 2-3-szor tudunk találkozni. És nem egyszer esett meg az, hogy csak este, mert ő azokra a napokra még betervezett más találkozókat is. Vagy volt olyan is, hogy egy nap majdnem ott hagyott, mert írt neki egy ismerőse, hogy találkozhatnának. Csak azért nem ment el, mert akkor először nem voltam képes tovább visszafojtani, hogy ezzel mennyire meg is bántott, de ha igent mondok, ott hagyott volna. Ebben biztos vagyok. Nem akarok szakítani vele, mert nagyon szeretem, de ezt nem bírom tovább, hogy néha ilyen hülyén viselkedik.

2018. nov. 14. 15:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

ha azért nem akarsz szakítani vele, mert nagyon szereted, az édeskevés egy kapcsolathoz, pláne,ha ilyen egyoldalú.

mikor hasonló helyzetben voltunk, engem a párom úgy várt, mint valami sztárt, igyekezett a kedvemben járni, kényeztetni, láttam rajta, hogy milyen szerelmes és boldog, hogy velem van, és inkább ellógott melóból, akárhonnan, csak együtt legyünk.

na, ez a szerelem.

tiétek nem tudom, hogy mi, de hogy a párod nincs oda érted túlsággal,az látszik.

és akkor nem érzed megalázónak ezt a kapcsolatot?

2018. nov. 14. 15:35
 2/6 A kérdező kommentje:
En is erzem, altalaban tenyleg odafigyel ram es probal felviditani, ha valami bant. Es latom rajta, hogy aggodik ertem, mert volt par panikrohamom mar es akkor lattam rajta az aggodast. Szoval ezert vagyok osszezavarodva, mert amit leirtam problemat nem mindig tortenik meg, de akkor is szokott bantani es olyankor gondolkodok el ezen a dolgon.
2018. nov. 14. 15:40
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

3 hónapja jártok, ez az aranykor, ennek kéne elméletileg a legféktelenebbnek, legszenvedélyesebbnek, legszerelmesebbnek, leglángolóbbnak, legészvesztőbbnek, legemlékezetesebbnek és leggyönyörűbbnek lennie.

ha ez a sok leg, leg nincs meg, akkor érdemes azon elgondolkozni, hogy mit kereselk emelett a fickó mellett, vajon tényleg ő az igazi, vajon nem másként kéne ennek most lennie, és ha most ez van, mi lesz később?

2018. nov. 14. 15:48
 4/6 A kérdező kommentje:
Ez az, hogy ez igy is van, de megis ez az egy dolog ami zavar engem.
2018. nov. 14. 15:49
 5/6 anonim ***** válasza:
75%

de biztos hogy így van? mert ha így lenne, nem más programokra menne, hanem majd összeszarná magát, hogy végre veled legyen.

ha szeretünk valakit, akkor őt helyezzük előre, akkor elementáris vágyunk, hogy azt a kevés időt is együtt töltsük, és áldozatokat hozunk.

én ebben nem látom a párod részéről ezt a fajta odaadást, lobbanást, ragaszkodást.

2018. nov. 14. 15:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Attol az egy esettol elteroen, tudtommal korabban mar meg volt beszelve a dolog, igy ezert azokkal nem is torodtem. Csam ez az egy eset, ami zavarm mert a szenvedely az meg van, es rengeteg helyre megyunk kirandulni es utazunk. Csak nem tudom megerteni, hogy aznap, miert birt volba ott hagyni.
2018. nov. 14. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!