Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nem tudom, hogy ez mint...

Nem tudom, hogy ez mint betegség létezik-e. Vagy csak én magyarázom be magamnak?

Figyelt kérdés
Már egy jó pár éve úgy élek, hogy nem merek emberek társaságába menni, nem merek beszélni mivel akkor olyan érzésem van, hogy most elmegyek és engem fognak kibeszélni. Viszont van egy kisebb baráti köröm akikkel elég jól el tudok beszélni bármiről gátlások nélkül, viszont egy olyan személlyel akivel nem tartom rendszeresen a kapcsolatot még a megszólítás is nehezen megy. Úgy gondolom, hogy bátorság hiányom meg magabiztosság hiányom van. Erre a két dologra lehet valamivel ''gyúrni''?
2014. júl. 30. 15:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen, össze kell szedni minden bátorságod és beszélgetni olyan ismerőssel is, akit nem látsz rendszeresen. Ezt csak így lehet, ki kell lépni a komfort zónából. Nem lesz könnyű eleinte, de észre fogod venni, hogy egyre könnyebb lesz szóba állni az emberekkel. Hajrá!
2014. júl. 30. 18:46
 2/2 anonim ***** válasza:
Pszichoterápia segíthet.
2014. júl. 31. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!