Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én miért nem jelentek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én miért nem jelentek egy férfi szemében sem semmit?

Figyelt kérdés
27 éves nő vagyok, de még nem igazán volt komoly kapcsolatom, csak ilyen pár hónaposak. Adok a külsőmre, mindig igyekszem csinosan öltözködni. Legutóbbi kapcsolatom is csak 2 hónapig tartott. A volt barátom is olyanokat mondott nekem hogy én jobb vagyok mint a volt barátnője, de én mégsem ezt éreztem. Persze tudom több év emlékét nem lehet kitörölni, viszont az a rövid idő amit velem töltött biztos nem jelentett neki semmit, engem biztos nem fog másnak emlegetni. A barátnőjét több helyre is elvitte, míg én ha kértem hogy menjünk el valahova, mindig talált valami kifogást. A volt barátom egyik rokona is kitett olyan képet amin a volt barátnőjével látható, a volt barátom egyből be is tetszikelte. Szakított velem mert azt mondta hogy nem akart tovább szenvedést okozni nekem, de azóta sem békültek ki a volt barátnővel sem. Ez nem kicsit hazavágta az önbizalmam.
2019. márc. 27. 12:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Elhitted, hogy ő tényleg szeret téged? Vagy kérdéseket tettél fel magadnak, pl. miért is van velem? Én mit tudok neki nyújtani?

Őt tudtad szeretni és tisztelni?

2019. márc. 27. 13:36
 12/17 anonim ***** válasza:
50%
Kérdező, meg kell tanulnod tisztelni magad! Majd utána akarj párt.
2019. márc. 27. 13:51
 13/17 anonim ***** válasza:
És mit teszel azért, hogy legyen kapcsolatod? Ha a külsődet tartod a legfontosabbnak (mert ezt hangsúlyozod), azzal rövid kapcsolatokat össze tudsz hozni, hosszúakat bajosan.
2019. márc. 27. 13:52
 14/17 anonim ***** válasza:

Ez kicsit olyan nekem mint tipikus szeretethiányos gyerekből lett felnőtt. Akinek vagy a tesójára, tesóira figyeltek jobban, vagy túl sokat dolgoztak a szülei és nem foglalkoztak vele. Le merem fogadni, hogy nagyon fiatal korod óta vannak kapcsolataid de sosem működnek sokáig és a barátságokkal is hasonlóan vagy. Remélem nincs igazam, de ha igen akkor nincs sok amit tehetsz.

Az egész hozzáállásodat meg kellene változtatni ami rengeteg munka. Folyamatosa szerelembe esni és görcsösen megfelelni valakinek nagyon kimerítő és így sosem fognak azért szeretni aki te vagy

2019. márc. 27. 13:58
 15/17 anonim ***** válasza:
Egyébként mennyi időt szánsz ismerkedésre? Mennyi idő után jöttél össze az eddigi barátaiddal?
2019. márc. 27. 14:15
 16/17 anonim ***** válasza:
#8 Ezt nem vonom kétségbe. De kérdés, hogy mikor kit vonzol be az életedbe. Én észrevettem, hogy amikor ilyen "szétesett" állapotban vagyok, nem a megfelelő személy jön.
2019. márc. 27. 17:42
 17/17 anonim ***** válasza:

"Fura. Több olyan embert láttam már, akiknél ez nem volt meg, mégis szerették őket. Nekem is volt hasonló időszakom és mégis volt egy lány, aki belém szeretett."

Szintén zenész. Csak fordított nemekkel.

Meg sok olyat ismertem, aki depis volt, nem szerette magát, de szerették, mert pl. jól nézett ki. Ha egy ember jól néz ki, az hatalmas előny.

Én ronda vagyok, engem sosem szerettek igazán az emberek.

2019. márc. 27. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!