Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeret már a barátnőm?
Madarat tolláról. Valószínű hamar integrálódik majd a "szingli"(? én más kifejezést használnék) világba ahol a fészbúk-lájkok száma a legfontosabb, meg persze a bulika és a "én vagyok a király" hozzáállás. Hasonló kaliberű srácokkal fog összejönni, a kirakatvilág kirakatemberi lesznek.
És mielőtt jönne a szokásos "de há mindenki ilyen akar lenni ám csak a lúzereknek nem megy", kijelentem, hogy sokan nem szeretnének ebbe a világba tartozni, szerencsére sok ilyen kivételt ismerek.
>én meg a haverjaimmal is úgy találkozom, hogy viszem magammal, hogy akkor is vele legyek
Ha a te haverjaid, minek cipeled magaddal? A kapcsolat nem azt jelenti, hogy össze vagytok nőve. Az, hogy ő eljár egyedül, önmagában egyáltalán nem baj, sőt, kifejezetten egészséges dolog.
>naponta rakja ki magáról a képeket facebookra és intagramra, ami azért zavar mert mások ne csorgassak a nyalukat az én barátnőm re
Ez nem így működik. Attól még, hogy te ilyen szinten önbizalomhiányos és bizalmatlan vagy, a barátnőd még nem a tulajdonod, és nem szabhatod meg neki, hogy mit rak ki hova. A kisajátítással csak elidegeníted magadtól, jó esetben.
>Ha kérdezem mi a baja mindig csak azt mondja hogy fáradt, de eddig nem volt ilyen az utóbbi pár hétben változott meg ennyire
Ne fogadd el ezt a választ. Érd el, hogy beszéljetek. Nem az a kérdés, hogy érdekli-e más, lehet, hogy számodra meglepő, de a kapcsolat nem csak annyiból áll, hogy ha a barátnőnkben nem éppen más farka van, akkor minden rendben. Mi a helyzet a kettőtök viszonyával úgy általánosságban? Mik azok a problémák, amik elkezdtek eltávolítani titeket egymástól? Hogy lehetne helyrehzoni a dolgokat? Az első és legfontosabb lépés, hogy ő is elfogadja, hogy ezzel foglalkozni kell. Ha egyáltalán nem érdekli, akkor akár hagyhatjátok is az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!