Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem vagy nem? Összetett kérdés
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy lány aki tetszik nekem, néha úgy érzem Ő is viszonozza ezt, néha pedig egyszerűen nem tudnám elhinni, hogy tetszem neki, talán csak magamnak beszéltem be, és talán a vonzalmat is. Szinte mindenben különbözünk, más zenéket halgatunk, filmeket nézünk, talán különc vagyok, de olyan féle, akit befogadtak a többiek, nem is tudom miért. Furcsa egy érzés. Szóval miért érzek iránta valamit, ha nincs különösebb egyezés közöttünk, és honnan tudnám megállapítani, hogy Ő mit érez felém nézve? MSN-en szoktunk beszélgetni. Talán túl fiatal vagyok ilyesmihez, de mit lehet tenni. Nem lehet könnyű erre a kérdésre válaszolni, de aki vállalja a kihívást, örömmel elolvasnám véleményét.13/F2010. júl. 4. 00:17
11/24 A kérdező kommentje:
Nahát, köszönöm szépen a bíztatásokat! Akkor megpróbálok érőt venni belőle, és megpróbálom, csak félek, hogy nem illünk össze.
2010. júl. 4. 00:48
12/24 A kérdező kommentje:
MOst is fent van MSN-en, akkor megpróbálom, szurkoljatok! :)
2010. júl. 4. 01:03
14/24 A kérdező kommentje:
Kiderült, hogy van barátja, na mindegy, majd máskor, másvalakivel :(
Azért köszönöm a bíztatásokat!
2010. júl. 4. 01:28
15/24 anonim válasza:
Sikerült vagy sem, fasza gyerek vagy, hogyha megpróbálod!
Azért majd tudósíts :)
Szurkolunk.
16/24 anonim válasza:
Noh, akkor most mit vesztettél?
Jól csináltad, legközelebb is így!
17/24 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm, legközelebb talán nem fogok annyit hezitálni.
2010. júl. 4. 01:31
18/24 anonim válasza:
akkor viszont ha tényleg adott jeleket és csak most közölte h pasija van még csak ne is bánd
19/24 A kérdező kommentje:
igen, azt hiszem célzogatott rá, egyszer például megállított a folyosón, odalépett hozzám, az arcomra tette a kezét, mélyen a szemembe nézett, és azt mondta, milyen szép szmed van. Én úgy meglepődtem, hogy nem is tudtam mit csináljak, még most is azon gondolkozom, hogy nem álom volt-e.
2010. júl. 4. 01:40
20/24 anonim válasza:
Mondjuk bánni egyébként se bánd.
Két dolgot mindenképp érdemes szem előtt tartani a csajozással kapcsolatban:
1. Nincs ellenséges csapat, és senki sem jegyzi a pontszámot. (tízből kilenc elutasítás nem jelent mást, mint egy sikert, a többit senki sem számolja)
2. Ha valaki nemet mond neked, az az ő vesztesége, s nem a tiéd. (nem baj ha nem igaz, attól még hidd csak el nyugodtan)
Ismétlem: Jól csináltad, csak így tovább. (legalább már tudod hányadán álltok, lehet továbblépni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!