Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez egy elég összetett kérdés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez egy elég összetett kérdés segítenél?

Figyelt kérdés
Na szóval én egy 14 éves fiú vok. Van egy csaj aki nagyon bejön nekem. Jó barátságban vagyunk osztálytársam és minden szünetben együtt mászkálunk beszélgetünk. Nagyon jó fej, de a többiek utálják. Nem is ez a gond, hanem az, hogy elköltözünk és így el sem tudom mondani, hogy szeretem. Mit tegyek? MSN-enmondjam meg neki? Legyen távkapcsolat 200KM távolságban?
2009. aug. 18. 15:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki mit érzel. Viszont a te korodban (nincs kereseted gondolom, stb.) a távkapcsolat -szerintem- halálra van ítélve. Csak idő kérdése.
2009. aug. 18. 15:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Tudom , hogy most nagyon nehéznek tűnik , de nehogy most kezdj kapcsolatot ! Egy távkapcsolat csak rosszat hozhat neked . Ezt tapasztalatból mondom .Tudom , hogy nagyon tetszik neked ez a lány , de nem érné meg . Majd lesz barátnőd az új lakóhelyeden . És szerintem mond el neki minél előbb Msn-en .
2009. aug. 18. 15:20
 3/7 anonim ***** válasza:

Énis így gondolom.. a távkapcsolat szörnyű (tapasztalat) főleg ha nagyon odavagy az illetőért. csak kínzás. jó,ha valaki hiányzik egy picit,de 200km? :/ szereted te annyira? szerintem mondd el neki,hogy ez ne nyomja a lelkedet,és lépj tovább,tudom nehéz,de ez lenne a helyes.

és ha megtudhatom,miért utálják a többiek? :O

2009. aug. 18. 16:20
 4/7 A kérdező kommentje:
16:20-as.Persze megtudhatod. És köszönöm mindenkinek aki segít. Nos ő egy nagyon okos lány és nem szeretik, hogy sokat tanul. Azonkívül túl visszafogott. Nem beszél úgy ahogy a többiek. Nem sérteget senkit. Nah meg vékony hangja van emiatt pedig folyton piszkálják.
2009. aug. 18. 16:24
 5/7 anonim ***** válasza:

Azért piszkálják, mert aki egy kicsit másmilyen mint a mai világ sablonos idiótái, az már selejt. Aki tanul és kezdeni akar valami az életében, azt is ki kell nevetni. Ez nem csak a ti korotokban van így, nálunk is, 19 éves korosztályban. Mindenhol.

Távkapcsolatnak nem sok értelme van ennyi idősen. Jól gondold meg, hogy elmondod neki, mit érzel és esetleg csalódsz benne, mert nagyobb lehet a fájdalom ha elmondod és nem lehettek együtt.

2009. aug. 18. 21:16
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget gondoltam h mindenütt így van
2009. aug. 18. 21:34
 7/7 anonim ***** válasza:

Nagyon messze vagytok egymástól. Vagy iszonyat nehezen vagy egyáltalán nem találkoznátok. :(

Sárky

2009. aug. 21. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!