Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelem vagy nem? Összetett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem vagy nem? Összetett kérdés

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy lány aki tetszik nekem, néha úgy érzem Ő is viszonozza ezt, néha pedig egyszerűen nem tudnám elhinni, hogy tetszem neki, talán csak magamnak beszéltem be, és talán a vonzalmat is. Szinte mindenben különbözünk, más zenéket halgatunk, filmeket nézünk, talán különc vagyok, de olyan féle, akit befogadtak a többiek, nem is tudom miért. Furcsa egy érzés. Szóval miért érzek iránta valamit, ha nincs különösebb egyezés közöttünk, és honnan tudnám megállapítani, hogy Ő mit érez felém nézve? MSN-en szoktunk beszélgetni. Talán túl fiatal vagyok ilyesmihez, de mit lehet tenni. Nem lehet könnyű erre a kérdésre válaszolni, de aki vállalja a kihívást, örömmel elolvasnám véleményét.13/F
2010. júl. 4. 00:17
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Az ellentétek vonzzák egymást :)
2010. júl. 4. 00:21
 2/24 A kérdező kommentje:
Miért nem járhatok úgy, mint az Amelie az Amelie csodálatos életében?
2010. júl. 4. 00:22
 3/24 anonim ***** válasza:
Első vagyok: Hát azt nem olvastam... ugyhogy erre nem tudok válaszolni...
2010. júl. 4. 00:24
 4/24 A kérdező kommentje:
De mi teljesen mások vagyunk, nem is tudok egyezést az ízlésünkben a SpongyaBobon kívül :)
2010. júl. 4. 00:25
 5/24 A kérdező kommentje:
Az mindegy is.
2010. júl. 4. 00:25
 6/24 anonim ***** válasza:
Sztem simán jó am:D
2010. júl. 4. 00:28
 7/24 anonim ***** válasza:

Jó az. Az ellentétek TÉNYLEG vonzzák egymást. És erre tényleg nem tudok mást írni.

Honnan tudnád megállapítani? Hát hívd el randizni.

2010. júl. 4. 00:31
 8/24 A kérdező kommentje:
Azt hiszem nem jönne el, és nyomulósnak se akarok látszani, és még azt se tudom, hogy szeretem-e, túl sok a kérdés.
2010. júl. 4. 00:34
 9/24 anonim ***** válasza:
tudtok beszélgetni,és ez a lényeg.Nem kell hogy eggyezzen az ízlésetek,szerethettek két különböző stílusú zenét ha el tudtok róla beszélgetni,és nem csak "köpköditek" a másik ízlését.
2010. júl. 4. 00:35
 10/24 anonim ***** válasza:

"Azt hiszem nem jönne el"

ÁÁÁÁÁ a klasszikus probléma. Mondok egy jót: TÉGY EGY PRÓBÁT HÜL­YEGYEREK, MIT VESZÍTHETSZ?

Elnézést, nem megbántani akarlak csak felrázni. 13 évesen ÉN SEM mertem randit kérni a lánytól aki akkoriban tetszett, a tíz éves osztálytalálkozón mondta hogy amúgy tudta hogy ezen agyalok, és igent mondott volna, de végül csak jót mosolygott a töketlenségemen, aztán valaki mással jött össze. Te ne kövesd el ezt a hibát.

De tényleg, ha nemet mond AKKOR MI VAN? Semmi.

Persze ne konkrétan randira hívd, hanem sétálni/fagyizni/moziba, stb. Ha nemet mondd, és cikinek tartod, akkor még mindig csinálhatsz úgy mintha csak úgy elhívtál volna egy havert moziba. Lazán!

2010. júl. 4. 00:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!