Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüleid bele szólnak, hogy ki legyen, ki ne legyen a pasid/csajod?
Nemengedik, ha: Cigány, 10 évnél idősebb nálam, drogos, igénytelen.
Ebben az a jó, hogy ilyenekkel énsem állnék szóba.
És a legjobb: a pasim magyar bajnok sportoló, Egyetemre jár, dolgozik, és velem is foglalkozik.
Anyuméknak nagyon bejön. :P
17/L
ő Superman.
Amúgy nekem se tiszta, hogy képes ennyi mindenre.
De nem érzem magam hanyagolva. Meccsein kitűnően teljesít, fizetést rendesen megkapja, Tanulmányi eredményei kitűnőek.
És nem érzem magam hanyagolva. :)
első voltam. na pussz
hát nekem először nem tudtak mit szólni, amikor srácaim voltak, de aztán lassan megszokták, azóta csak kb ugyan azokért szólnak, azaz legyen normális, igényes, pénzes, jó körökből való és h passzoljunk egymáshoz
na de mindezt én is elvárnám nyilván
Első válaszoló: ezennel megszavazzuk, hogy a te barátod az ÁLOMPASI :) Tök jó neked...irigyellek!
Amúgy nekem mindig mindenbe beleszólnak (ezért nem szeretek beszélni azokról a fiúkról akikkel ismerkedem. Most pl. megismertem egy srácot. Kedves, aranyos, okos, egyetemre jár és még pénze is van. Anyu szerint tökéletes. Csak egy baj van vele: nem szeretem...:S
köszi utolsó. énis igyvagyok vele.
imádom, nála jobbat nemis találhattam volna. de a legfontosabb: SZERETJÜK EGYMÁST.
vele minden jó, ha velevagyok elfelejtek minden rosszat, és csak ő létezik. áááhw, fel is hívom.
pussz.
első voltam:)
Nem szólnak bele, mert úgyis tudják, hogy amilyennek nem örülnének, olyanokkal úgyse jönnék össze, a rendes fiúkat szeretem.
Anyum kifejezetten imádja a barátomat :D Mikor még össze sem jöttünk, de barátként átjött, anyum akkor is mondta nekem, hogy helyes fiú :D Most meg mindig tök jól elbeszélgetnek, ha nekem valami dolgom van itthon, suli közben a tanulásról sem vonta el a figyelmemet, mindig mondta, hogy szeretné, ha jól tanulnék, nagyon vigyáz rám és mellette mindig boldog vagyok :) Úgyhogy szüleim nagyon bírják :)
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!