Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mit csináljak? Félek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak? Félek hogy mit szólnak a szüleim.

Figyelt kérdés

Van egy fiú, egy közösségi programon láttam meg, de nagyon belezúgtam. Ilyet még nem is éreztem, olyan tipikus lepkék a gyomromban.Sokat nem is beszélgetünk, csak néha egymás társaságát, közelségét kerestük. Vannak kapcsolataim, és ha akarnám ebből több is lehetne. Csak az a gond, hogy anyuék eléggé konzervatívak, és nem tudom hogy merjem-e ezt az egészet...

14 L

2011. aug. 14. 22:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
78%
Szilvásbuktát, mert szeretem.
2011. aug. 14. 22:33
 2/16 anonim ***** válasza:
SÖR
2011. aug. 14. 22:37
 3/16 anonim ***** válasza:
Pontosan mit nem mersz?
2011. aug. 14. 22:39
 4/16 A kérdező kommentje:
egyáltalán járni valakivel..:S amúgy lécc hanyagoljátok a baromságokat....
2011. aug. 14. 23:00
 5/16 anonim ***** válasza:
Ha nem "durván" csináljátok, akkor talán nem lesz kifogása a szüleidnek. Beszélj sokat a srácról, esetleg meg is hívhatnád, hogy lássák a szüleid, hogy rendes gyerek. Mert az, ugye?
2011. aug. 14. 23:08
 6/16 A kérdező kommentje:
Még nem ismerem annyira, de egy barok fesztiválon láttam meg, egy szép barok ruhában, annyi idős lehet, mint én. Gyerekjátékokat vezetett, és mindig mosolygott. :) Vagyis szerintem jó fiú. Amúgy meg ne csináljuk ,,durván,, mivel még ne is csókolóztam :) sőt, még fiúm se volt, vagyis egy kicsit félek is ettől....
2011. aug. 14. 23:17
 7/16 anonim ***** válasza:
Ha félsz, akkor még nincs itt az ideje. Ez a barokk (2 "k") dolog tetszik. Hol van ilyen?
2011. aug. 14. 23:24
 8/16 A kérdező kommentje:
Győrben, pont ma volt az utolsó nap :D szerintem keres, mert jövőre is lesz :D amúgy ennek a fesztiválnak a fénypontja egy barokk esküvő :) 5 fehér lovas fogat,stb...nagyon gyönyörű volt!!!! Érdemes elmenni. Napközben pedig kirakodó vásárok, barokk programok, és a gyerekeknek barokk játszóház :D nagyon mulattató az egész :D
2011. aug. 14. 23:30
 9/16 anonim ***** válasza:
PÁLINKŰT
2011. aug. 14. 23:36
 10/16 A kérdező kommentje:
Mi van???légyszives értelmes válaszokat, nem ilyen agyhiányos b****t akarok hallani...:S
2011. aug. 14. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!