Miért szólnak bele a szüleim h hogy öltözködök? Meg h hogy nézek ki? Miért mondanak ilyeneket?
16 éves fiú vok és főleg apám állandóan beleszól ezekbe :( Az nem tetszik neki h nekem már kiskorom óta kedvenc színem a rózsaszín és az nem „fiús” szín én meg főleg rózsaszín meg fehér meg világoskék meg élénk színű cuccokban vok, mert azokat szeretem. Sztem lehet úgy is hordani azokat h attól még nem lesz senki b*zis. Ő meg állandóan már régóta oanokat mond h úgy nézek ki mint egy b*zi meg h annyit foglalkozok magammal mint egy csaj meg ő nem jön ki velem az utcára így. És ez nekem rohadt szarul esik. Ja meg azt is mondja h így sose fogok felszedni egy csajt se de ez nem igaz mert volt már csajom csak ő arról nem tud. Most szerintetek kinek van igaza? Miért kéne oan ruhákban járnom amit utálok? Mit csináljak? Sztem semmi köze sincs hozzá de minden nap elmondja ezeket :/
16/F
úristen,de édes lehetsz :DDDD
amúgy meg tényleg azt viseld,amit szeretsz..
és ha apukád ilyen b_lfasz azt meg szard le:)
egy időbe én apám is ilyen volt..(csak én lány vagyok)3-4éve már csak telefonon beszélünk.. 2évente 1x találkozunk..,azóta sokkal jobb vele a kapcsolatom.
Legyen saját stílusod!!Én sem engedném beleszólni senkit az öltözködésembe!Amúgy meg 2010ben járunk,nem visszafelé fejlődünk!Nekem tettszenek az élénk színek,a világos rózsaszín egy pasin:)Abszolút nem ciki,nem b*zis!Ne is hallgass apudra!
24/L
Azért, mert az ő korában még más volt divat, és nehéz elfogadnia, hogy úgy nézel ki, ahogy neki nem tetszik. Én se lennék elájulva, ha a fiam rózsaszínben nyomulna, de mivel (másképp, mint te, de )én sem öltözködöm szokványosan - én tudomásul venném.
Vedd fel, ami Neked tetszik, ragaszkodj ehhez, de annyi "engedményt" tégy, hogy ha apukáddal mégy valahova, próbálj olyat választani a ruhatáradból, amiben még jól érzed magad, de azért nem a legrikítóbb. Így látja, hogy azért őhozzá is próbálsz alkalmazkodni.
És szerintem jót tenne,ha elmondanád,hogy volt már barátnőd, és mostanában ez a fajta megjelenés divat,és több hasonló korú lánynak tetszik.
Ne, nehord olyan ruhákat, amiket nem szeretsz.A véleményét elmondhatja, hiszen csak az apád nem?Az egy másik kérdés, hogy akkor se beszélnék így a saját gyerekemmel, ha tényleg meleg lenne.Nade, nem vagyunk egyformák...
Azén lányom emosként öltözött egy jó ideig.Iszonyat volt.Leültem vele, elmondtam mi a véleményem erről, és kész.Onnanstól ha akart ruhát, pármit akkor azt megbeszéltük, hogy lehet e vagy stb....
Úgy gondolom nálatok is ez lenne a normális dolog.De mivelte fiú vagy, szerintem a csalódottság mondatja ezeket vele.Gondolom azt érzi, hogy van egy fia, és mégse.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!