Miért szólnak bele a szüleim h hogy öltözködök? Meg h hogy nézek ki? Miért mondanak ilyeneket?
16 éves fiú vok és főleg apám állandóan beleszól ezekbe :( Az nem tetszik neki h nekem már kiskorom óta kedvenc színem a rózsaszín és az nem „fiús” szín én meg főleg rózsaszín meg fehér meg világoskék meg élénk színű cuccokban vok, mert azokat szeretem. Sztem lehet úgy is hordani azokat h attól még nem lesz senki b*zis. Ő meg állandóan már régóta oanokat mond h úgy nézek ki mint egy b*zi meg h annyit foglalkozok magammal mint egy csaj meg ő nem jön ki velem az utcára így. És ez nekem rohadt szarul esik. Ja meg azt is mondja h így sose fogok felszedni egy csajt se de ez nem igaz mert volt már csajom csak ő arról nem tud. Most szerintetek kinek van igaza? Miért kéne oan ruhákban járnom amit utálok? Mit csináljak? Sztem semmi köze sincs hozzá de minden nap elmondja ezeket :/
16/F
nekem tetszik ha egy fiún aki nemb*zi rózsaszín pólót visel.
Egy teljesen átlagos srácnál,aki csak divatosan ötlözik,azon nem b*zis.De ha valaki olyan viseli a rózsaszín pólót,aki pl. gyantáztatja a lábát,vagy hasonlók,na azon már b*zis.
Esetleg ha apuddal vagy nincs kevésbé élénk színű ruhád,vagy egy kicsit visszafogottabb amit viselhetnél?:/
16/L
"Szinte minden értelmes lányt elkap a hányinger ha pasim rózsaszínt lát, ez igaz, akár tetszik, akár nem..."
Nos ez nem igaz, akár tetszik akár nem.
Kissé korlátolt felfogású az apuka, talán mert amikor megszületik 1 gyerek, ha lány rózsaszín, ha fiú, akkor a kékkel azonosítják.
Ha olyan cikis lenne egy rózsaszín ing pl., akkor nem vásárolná meg sok ffi, nem te vagy az egyetlen pasi, aki favorizálja ezt a színt. Sokaknak még jól is áll.
Csak a begyöpösödöttek szerint b.uzi az a pasi, aki rózsaszínü felsöt vesz fel.
18:27
Igyvan.Ma is láttam egy pasit, fekete öltöny nadrág, és hozzá lila ing.Nagyon jól állt rajta.
Szerintem a szüleid attól félnek hogy meleg leszel. Igaz hogy mostanaban ezek a divatos szinek srácoknál is, csak hogy te már régpta szeretd a rozsaszint lehet édesapád beijedt hogy vajon miért szereti ez a srác a rózsaszint. a szülök eléggé elfogultak ilyen dolgokkal szemben szerintem. de nyugtasd meg őket, és nem lesz gond:) Lényeg hogy jól érezd magad a ruháidban és a bőrödben:)
20 l
Hordhatsz rózsaszínt,de nagyon keveset,mert ebben igaza van apudnak:így nem leszel soha a büdös életben igazi férfi.A csajok pedig olyan pasi mellett találják meg a biztonságot,aki férfias,olyanban bíznak igazán!Nem olyanba,mint aki úgy néz ki,mint egy hímr.ngyó:S
~Majd később kifogod a mostani énedet röhögni,és majd úgy gondolsz erre az időszakra vissza,mint a legrosszabb rémálmaidra..nem hiszem el,hogy apaként is rózsaszín holmikban fogsz feszíteni.
Én elfogadom,hogyha egy fiú rózsaszín ingban vagy pólóban van..dehogy mindene rózsaszín,még a körmei is,az már nagyon gáz!Ne haragudj!
De amúgy NE ENGEDJ AZ EGYSZEREGYBŐL!Mások véleményével ne is törődj:)
mekkora gy.ökér az, aki lepontozza a normális, nem provokatív válaszokat.
Bocs kérdező, hogy ide írom, de rengeteg kérdésnél feltünt már ez, és elég szánalmasnak tartom az ilyen okos embereket.
Én nem a divat miatt hordom, már kiskoromban is azok tetszettek, már akk is agybajt kapott tőle csak akk még nem vették meg XD
Aki meg azt írta h apám keresi a pénzt rá hát ja, de sztem az egy norm családban nem kellene h azt jelentse h emiatt elnyomja a gyereket :P Legalább is én tuti nem csinálnám ezt ha én szülő lennék.
Én am nem pontoztam le senkit...
"Gondolom azt érzi, hogy van egy fia, és mégse....."
ezt nem értem attól még a fia vok nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!