Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy néz ki megcsal a pasim, de nem ismeri be. Mit tehetnék?
Kérlek segítsetek, kivagyok bukva. :)
4 éve vagyunk együtt,25 évesek vagyunk. 1 éve elkezdett furán viselkedni. Olyanokat kérdezett tőlem, hogy én kiakadnék-e, ha a lányunk 18 év alatt lenne és egy velünk egykorúval jönne össze. Folyton kivitte a telóját, nem ad csókot, nem ölelget, semmi.
Aztán elkezdett máshol aludni, sűrűn a nagybátyjánál, mert a nagybátyja beteg, és kell neki a segítség.
A lényeg, hogy 1 éve elment egy buliba a haverjaival, ahol készült róla kép(ugyebár szórakozóhelyen készül sokszor), ahogy egy lány áll mellette meg a haverjai mellett. Kérdeztem, ki ez a lány, hogy konkrétan a PASIM MELLETT áll, mire mondta, hogy az egyik srác haverja. El is hittem.
Majd látom, hogy amiket pasim tesz ki képeket, a csaj, a csaj legjobb barátnője, és a csaj apja is lájkolgatja. Rákérdeztem, hogy ez mi, de tagad mindent, hogy nem ismeri a csajt. Majd találtam egy ajandekot a pasim régi exes ládájában, és olyan keresztnevű csajtól kapta, mint ez a lány. Rákérdeztem, azt mondta ez régi ajándék.
Majd most látom, hogy engem a csaj, és a legjobb barátnője is letiltottak a facebookon. :) :)
(nem voltak ismerőseim, rá akartam keresni, és nem tudok, az öcsém facebookjáról meg igen). A pasim tagad mindent, azt mondja nála hűségesebb ember nincs és hogy fáj neki hogy én vádolom és csalódott bennem, hogy hogy tehetek ilyet és hogy nyomozgatok. Rendesen elhordott, hogy ő mekkorát csalódott bennem. Szerintetek?:)
Te döntöd el, hogy mit fogsz csinálni, nem mi.
Tűrheted ezt tovább, vagy elhagyod emelt fővel.
Nincs ezzel semmi gond, te már nem voltál jó neki :-))
Szerintem így okés :-)
Hagyd békén a fiút, ha kidob, és ne keresd, mert baj lesz :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!