Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azokhoz, akik vissza fogadták a megcsaló férjüket, és az óta is jól működik a kapcsolat : mi a titok, ha van, hogy működjön?
Tényleg sajnállak titeket. Én nem csalnám meg a párom, de magát a párt is nehéz összeszedni. Nem még hogy összejövünk, aztán már szervezem a következőt mással... ezért igazságtalan az élet, aki megcsaló, annak két nő is jut, gondolom egyik az, aki nekem kellene, de nekem egy se.
28F
Mi először azt beszéltük meg, érdemes fenntartani a családot
Aztán minden nap beszéltünk 1-3 órát, hogy mikor, kinek mi féle kis vagy nagy tüskék maradtak
Egy hét után már néha el is neveztük magunkat. De bármiféle indulatnàl abbahagytuk.
Így volt ez 2-3 hónap
Ahogy írod,KAPCSOLAT KÉT EMBERRŐL szól.
Ez olyan,mint egy ház.
Ha kiég egy égő,akkor nem átmegyek egy felújított házat/újat megnézni,hanem megbeszéljük,hogy kell egy másik égő,és együtt megvesszük,és feltesszük.
Elgondolkodunk persze így megcsalásnál,hogy mivel meg mikben jobb,másabb az az illető akivel megtette.
Ez miatt van az utálkozás a nemeknél,már egy másik emberhez sem a legnagyobb bizalommal állunk hozzá a minket ért sérelmek és sérülések miatt.
Elkorcsosulnak az igények az örömlányok felé,amiről persze házasságban szemrebbenés nélkül megy a hallgatás,titkolózás.A szexuális együttlétek csökkenése,illetve az örömlány nem csal meg erre hivatkoznak,ezeket hallom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!