Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme így kapcsolatba kezdeni valakivel?
Ismerkedési fázisban kiderül, hogy az egyik fél szeretne később gyereket, míg a másik nem. Érdemes így belekezdeni egy kapcsolatba? Ez a
az elképzelésük változhat a másik hatására, vagy semmi értelme így belekezdeni? Mindkettenn hosszú távú kapcsolatot keresnek.
28 voltam, amikor összejöttem a férjemmel. Határozottan úgy gondoltam, hogy soha nem akarok gyereket (ez volt kb. 20 éves korom óta a hozzáállásom).
Megházasodtunk, együtt voltunk, bizonyított az élet minden területén, szeretett (szeret a mai napig). És 32 évesen szültem egy kislányt. (Ő nem cseszegetett, hogy legyen, ő őszintén megmondta már a kapcsolat elején, hogy rám bízza, ha szeretnék, akkor elfogadja, de nem fog ezzel bántani, hogy miért nem akarok. De ha nem szeretnék, elfogadja azt is). Én hirtelen nagyot változtam, 30 évesen, de ebben biztosan az ő személyiségének is szerepe volt.
"Felnőtt (30 körüli) emberekről van szó a kérdésben"
30 felett nincs időd tökölni egy olyannal, akinek teljesen más az életcélja. Ha neki nem kell gyerek, akkor lépj tovább, ne pazarolj rá 4-5 évet, mert csak saját magad alatt vágod a fát.
Felnőtt emberként már nincs ez a luxus, hogy hülyéskedjünk és bolondozzunk 5 évet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!