Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerűen nemtudok felejteni, kínzom magam, ismerkedni sem tudok már! Van ebből kiút?
Persze mindenki aztfogja irni hogy van, de én totál reménytelen vagyok! Januárban szakitott velem a barátnőm elég hosszú idő után, utána 1-2 hónapig találkozgattunk és reménykedtem, de mostanra már van egy 3 hónapos kapcsolata! Megpróbáltam mindent hogy kiverjem ezt a dolgot a fejemből,és mindig pozitivan állok hozzá a dolgokhoz,mint pl most megismerkedek más lányokkal, neten vagy bent a városban! Nincs nagy sikerem, de amikor többször összejött volna mindig bevillant a régi kép a volt barátnőmről, és onnantol kezdve már halott volt a dolog! Akárhányszor szembekerül egy lány..felemás érzések vannak bennem...mert szeretném ezt az egészet elfelejteni,jólérezni magam..de ott a másik hogy nemfog menni!Tudom mert hónapok óta ezzel próbálkozok és mindig ez a vége! Szóval röviden már utálom magamat emiatt,magamat kínzom, de nemtudok mitcsinálni, minden reggel ezzel a tudattal kelek fel...és ott tartok mostmár hogy bárcsak felsem kelnék, mert ezek az emlékek nemhagyják hogy éljek,és mindenkit eltaszítok magamtól! Valakivel volt már hasonló szitu?mit lehetne tenni?
Szeretet és gyűlölet van már bennem, de annyira rájöttem már hogy sosem szabad szerelmesnek lenni:(
22/F
Őszintén?
Szerintem csak felejteni nem fogod tudni majd..Az emléke mindig a szívedben fog maradni,sosem tudod majd kitörölni,hacsak nem ad rá okot.De szeretni fogsz tudni,csak adj esélyt egy rá alkalmas lánynak,aki komolyan gondolja!Nehogy szívtörés legyen vége.Hidd el,megéri kockáztatni,csak tudd kire van szükséged!
van kiút bár 1 éve én is azt hittem nincs:
2 évig szerelmes voltam amikor szakítottunk, nagyon fájt és hónapokig szenvedtem,közbe a volt pasimnak lett új barátnője amitől még jobban kiborultam...aztán én is neten ismerkedtem meg bulikba jártam,voltak randik is de egy sem volt jó mert a régi pasimat kerestem bennük...aztán neten megismertem azt aki nélkül ma már nem tudom elképzelni az életem és nagyon szeretem a volt pasimra meg nagy néha ránézek iwiwen h mi van vele.
Uh kitartás neked is összefog jönni, tudom h ezt nekem könnyü mondani de én is voltam ilyen helyzetbe tudom mit élsz át..
azt tom tanácsolni h legyél nyitott mindenkire, ne ítélj meg senkit elsőre mert lehet h ő lesz az a lány és próbáld lekötni magad vmivel amit szeretsz csinálni, tűzzél ki új célokat!
És semmiképp ne reménykedj h ujra összejötök mert én is ezt a hibát követtem el h áltattam magam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!