Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet egy párkapcsolat egy 25 éves nő és egy 50 éves férfi között ilyen esetben?
én ismerek nálad ~5 évvel idősebb (velem egykorú )pasit, aki nem akar pl.
Biztos nem az egyetlen.
Meg mondom, én se biztos, de a pasi ideig óráig lenne vonzó csak, attól félek. Annyira elég is lenne, nem is tervezek többre ilyen korúval.
Az a baj, hogy hiába mondod most 25 évesen hogy nem akarsz gyereket, a nőknel ez 180 fokos fordulatot vehet 30-35 éves korukban. Én 28 évesen is azt mondtam hogy nem akarok gyereket, utazni és élni akarok...
Aztán 2 év múlva jött a pálfordulat.....
Fontos neki a tudományos és szakmai karrierje, nem akarja, hogy egy szülés vagy egy gyerek bezavarjon, ezért sajátot nem is akar, tehát olyan férfit keres, aki nem akar családot/már van gyereke és nem akar többet. "
Tehát a lényeg , hogy lehessen nála lakni bérmentesen, és nyaralgatni mivel nincs gyerek ezért majd te leszel a nagy lánya akire költheti a lovét. Gratulálok.. Gondolom azért 50 -es választottál , mert a 30-40 -es palik akik hasonlóan sikeresek csak kezelgetnének , hiába van pénze valakinek ha nem rád költi ? De majd az 50 -es uri ember rád fogja ! Te egy zseni vagy !
Maximálisan működhet!
Azzal az idióta dumával meg ne foglalkozz, hogy majd 20 év múlva milyen öreg lesz, mert ez így egy hatalmas baromság!
Én 2 nap alatt vesztettem el a 26 éves szerelmemet...
Úgyhogy a kor nem jelent ez esetben semmi rosszat!
Ha lesz 5 nagyon-nagyon boldog éved, akkor feltétlen!
Sokaknak ennyi sem adatik meg!
hagyjatok már ezzel.
más együtt megöregedni valakivel, hasonló tempóban a kor miatt, mint 50 évesen, kb fiatalon egy 70 éves papit nézegetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!