Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal szinte csak aludni járunk össze mert folyton dolgozik. Ti mit tennének a helyemben?
Egyetemista vagyok, csak hétvégén jövök haza a páromhoz akkor sem mindig mert hosszú az út. Hétfőtől szombatig dolgozik a munkahelyén, ha véletlenül elengedik hamarabb hétköznap (+vasárnap) akkor is elmegy dolgozni ismerősöknek (villanyszerelő). Ha épp nincs munka akkor talál magának otthon a ház körül valamit. Engem nagyon zavar hogy nincs egy közös programunk mint régen, a munka mindig az első.
23/N
Az oké, hogy ilyen szép célja van a rengeteg munkának, de... (!)
Vajon neked/nektek építené?
Ha igen: miért nem közösen építitek fel a családi fészket? Közös célok, közös erőfeszítés...
Miért érzi úgy vajon, hogy ezt nélküled kell megoldania?
Miért úgy fogalmazol, hogy: "házat szeretne építeni"? Te nem vagy benne ebben?
Milyen a kapcsolatotok egyáltalán? Van jövőtök együtt? Tervezték közös jövőt, családot?
Érdemes lenne leülni vele, és őszintén megbeszélni ezeket a dolgokat. Ha "nem", mindenki menjen az útjára, megadva az esélyt önmagának és a másiknak is, hogy megtalálja az "igazit", akivel megvalósíthatják a közös céljaikat boldog, kiegyensúlyozott, kölcsönösen kielégítő kapcsolatban.
Ha a válasz "igen", érdemes neki feltenni a kérdést: mit szeretne jobban: egy szép, de üres házat zárós határidőn belül, vagy bolgod párkapcsolatot, családot, együtt?
A hosszú távú terveinek (házépítés) alárendeli a jelenbeli lehetőségeit (h veled minőségi időt tölthessen). Megegyeztetek ebben előre, vagy az ő kizárólagos döntése volt?
Teljesen midegy, hogy én mittennék a te helyedben, ezt a szituációt neked kell tudni kezelned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!