Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túllőttem a célon, vajon tényleg kibékülünk vagy ez csak ilyen lerázós duma volt?
Szemét dolgot műveltem (nem megcsalás vagy ilyesmi), és azt írta sms-ben, hogy vége. Délelőtt lementem a munkahelyére, hazahozott kocsival. Először azt mondta nem békülünk ki. Aztán azt mondta feljön, és kibékülünk, de moziba nem megyünk. (Megmondtam neki, hogy amíg nem mondja el, hogy mi lesz velünk, nem szállok ki az autóból.)
Bocsánatot kértem, erre mondta hogy kibékülhetünk. Nem tudom, ez csak ilyen lerázós duma, vagy tényleg kibékülünk? Majdnem másfél éve együtt vagyunk, nagyon szeretjük egymást, de a tegnapi hülyeségemen kiakadt. Megértem, teljesen igaza van, megbántam amit tettem. Ezeket neki is elmondtam.
Azattól függ, hogy mien hangon mondta, de azt neked kell tudnod, hogy ő hogy mond igazat és hogy nem.
Amúgy mit csináltál?
Mielőtt elment, megcsókolt.
Csúnya dolgot, és ez nyomós ok arra, hogy elhagyjon. :S
Ha megcsókolt akkor az mindenképp jót jelent :)
De mégis mit? ha elmondanád, tudnék pár tipped adni, egy kis + bocsánatkérésre, ha valamiben, akkor ebben tényleg jó vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!