Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Betegesen féltékeny feleség -...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Betegesen féltékeny feleség - Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Egyre nehezebben tudom kezelni feleségem egyre súlyosbodó féltékenységét. 10 éve vagyunk együtt és van három gyerekünk és nyugodtnak mondható életünk. Neki ebben a 10 évben nem kellett dolgoznia, hanem megengedhettük magunknak, hogy folyamatosan otthon maradhasson a gyerekekkel, amúgy nagyon jó anya. (ez se lehet könnyű azt tudom) A féltékenység körülbelül abban nyilvánul meg, hogy rendszeresen mindenkiről részletesen beszámoltat, ha kihagyok valakit (nőt) "akkor azt biztos szándékos" ezeket részletesen leccsekolja a facebookon belenéz a céges levelezésekbe. Sokszor fényképekkel kell igazolnom hol vagyok, a barátaimmal is már kezd megszűnni e-miatt a kapcsolatom. Ha éppen tudok velük találkozni valójában az is azért van, hogy ő nehogy rossz feleségnek tűnjön, vagy éppen át tudjam adni azt a "képet magunkról" amit mutatni szeretne. Egyszerűen minden nőre féltékeny aki kicsit is fiatalabb vagy csinosabb. De ez már tényleg ironikus de pl utcán kihelyezett plakátra sem nézhettem rá. Amúgy folyamatosan figyeli, hogy mikor vagyok belépve bizonyos közösségi vagy üzenő felületekre. Rendszeresen ellenőrzi a telefonomat.40 évesen újra egyetemre járok és folyamatosan hazakönyörög onnan, meg ott is már kiszúrt két lányt akitől hiszti rohamot kap. Persze én vagyok mindenért a hibás minden alkalommal a fejemhez vágja hogy válni akar, pedig semmit nem tettem. Esküszöm, már görcsbe rándul a gyomrom, ha egy "vonzóbb nő" kerül a közelembe. Ha nem szólok neki róla akkor ha megtudja az óriási botrány (mondván hazudok, titkolózok) ha szólok az is. Nem tudom mi legyen a megoldás mert amikor nincsen rajta ez a hiszti, akkor egy tünemény, minta feleség és anya. Plusz a három gyerekünk miatt se szeretném elhagyni de nem tudom meddig lehet ezt még elviselni.

2019. márc. 14. 10:44
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Küldd el dolgozni.

Feleségem is itthon van 2 gyerekkel és folyamatosan feladatokat adok neki. Ha nem teszem nagyon durva amit viselnem kell.

2019. márc. 14. 17:28
 22/24 anonim ***** válasza:

Oké, akkor nézzük a helyzetet, hogy pontosan hogy néz ki:

Adott egy férj, aki panaszkodik, hogy a feleség beteges méretű féltékenységi jeleneteket rendez.

Adott a feleség, aki állítja, hogy volt féltékenység mindkét oldalon eddig is, bár nem beteges. A dolog ott eszkalálódott, amikor a férj kitalálta, hogy legyen a kapcsolatuk nyitott vagy poligám, vagy tököm tudja, minek hívják; a lényeg, hogy legyen több szereplős.

Férjet kérdezném: Miért esik jól a másikat "szivatni"

Feleséget kérdezném: Ha ennyire beléd taposott és ennyire nem tudsz bízni benne, nem lenne jobb külön lenni? Ez a gyomorgörcs, ez a folytonos feszültség ki fog készíteni... Értem, hogy 3 gyerek, de van egy pont, ahol mindenkinek egészségesebb, ha váltok.

2019. márc. 14. 20:42
 23/24 anonim ***** válasza:
Hordozd kicsit a tenyereden! Éreztesd, hogy o a legfontosabb, a kiralynőd, a mindened. Vigyél virágot csak mert szerda van. Csinálj közös programot csak úgy. Akár egy este otthon kettesben. Legyen meglepetés. Dicsergesd! Udvarolj kicsit. Koncentralj rá a mindennapokban! Tudom, most azt mondanád, jelenleg is ezt teszed, de mindig lehet jobban! Hidd el, el fog múlni!
2019. márc. 15. 05:35
 24/24 Csurmi ***** válasza:
Feleség:aki nyitott házasságot javasolt attól semmi jót ne várj. A férjed valószínűleg egy Nárcisztikus, a szivatás csak most fog kezdődni, készülj fel.
2019. márc. 15. 08:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!