Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Betegesen féltékeny feleség - Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Egyre nehezebben tudom kezelni feleségem egyre súlyosbodó féltékenységét. 10 éve vagyunk együtt és van három gyerekünk és nyugodtnak mondható életünk. Neki ebben a 10 évben nem kellett dolgoznia, hanem megengedhettük magunknak, hogy folyamatosan otthon maradhasson a gyerekekkel, amúgy nagyon jó anya. (ez se lehet könnyű azt tudom) A féltékenység körülbelül abban nyilvánul meg, hogy rendszeresen mindenkiről részletesen beszámoltat, ha kihagyok valakit (nőt) "akkor azt biztos szándékos" ezeket részletesen leccsekolja a facebookon belenéz a céges levelezésekbe. Sokszor fényképekkel kell igazolnom hol vagyok, a barátaimmal is már kezd megszűnni e-miatt a kapcsolatom. Ha éppen tudok velük találkozni valójában az is azért van, hogy ő nehogy rossz feleségnek tűnjön, vagy éppen át tudjam adni azt a "képet magunkról" amit mutatni szeretne. Egyszerűen minden nőre féltékeny aki kicsit is fiatalabb vagy csinosabb. De ez már tényleg ironikus de pl utcán kihelyezett plakátra sem nézhettem rá. Amúgy folyamatosan figyeli, hogy mikor vagyok belépve bizonyos közösségi vagy üzenő felületekre. Rendszeresen ellenőrzi a telefonomat.40 évesen újra egyetemre járok és folyamatosan hazakönyörög onnan, meg ott is már kiszúrt két lányt akitől hiszti rohamot kap. Persze én vagyok mindenért a hibás minden alkalommal a fejemhez vágja hogy válni akar, pedig semmit nem tettem. Esküszöm, már görcsbe rándul a gyomrom, ha egy "vonzóbb nő" kerül a közelembe. Ha nem szólok neki róla akkor ha megtudja az óriási botrány (mondván hazudok, titkolózok) ha szólok az is. Nem tudom mi legyen a megoldás mert amikor nincsen rajta ez a hiszti, akkor egy tünemény, minta feleség és anya. Plusz a három gyerekünk miatt se szeretném elhagyni de nem tudom meddig lehet ezt még elviselni.
Nem tudom, nehéz, szerintem sokminden keveréke. Nincs önbecsülése, csak otthon ült 10 évet meg szerintem valamiért a bizalom benne irántad eltört. Lehet néha csak szivattad, de simán lehet, hogy nála ez átkattant...30N
2019. márc. 14. 14:21
12/24 anonim válasza:
Igaza van annak, aki írta, állj már a sarkadra végre. Partner vagy az elszámoltatásban, mint egy kisfiú, aki beszámol mindenről az anyukájának.
Ha én fotót kérnék a férjemtől, hogy elhigyjem, hol van, ott lenne vége a beszélgetésnek, megjegyzem, fordítva is.
2019. márc. 14. 14:53
13/24 anonim válasza:
Na igen, de ezt nem tudhatjuk mennyire beteges, mert pl. mi kölcsönösen békén hagyjuk a másikat, főleg ha tudjuk, dolga van. Ezért engem többen néztek konkrétan hülyénrk, mert nem hivogatom min. napi 3x a férjem....mert az természetes dolog, és mondjuk sok nőt látok , állandóan telefon lóg a fülükön.
És ez nem vicc.
Az hogy csak most 10 év után fakad ez ki a kérdezőből, jelentheti azt , hogy annnyira nem gáz neki, már megszokta, csak mondjuk kellemetlen. Mert aztuti , ha engem lecsekkolt volna állandóan mar az elején is a férjem, ( vagy én őt) nem vagyunk már együtt.
2019. márc. 14. 14:58
14/24 anonim válasza:
Néha szivattad— ezt a néha szivatást ismerem. Ez nem néha, hanem állandó, emiatt is lehet a feleséged bizalmatlan. Szerintem neked ez tetszik, hogy féltékeny, ettől érzed, hogy kellesz neki, a “szivatásokkal” még rá is teszel egy lapáttal. Nagyon sok férfi játszmázik így, mert fenn akarják tartani az érdeklődést.
Álszent vagy. Tudod te nagyon jól, hogy mi az oka.
2019. márc. 14. 15:53
15/24 anonim válasza:
Azt elfelejtette leirni a kérdező, hogy 1 éve a feleség elé állt, hogy kell még egy feleség. Azóta tart ez. És közvetlen a bejelentés után elkezdett flörtölni egy 20 évessel...
Ismerni kéne a 2 oldalt
2019. márc. 14. 16:16
16/24 anonim válasza:
15-ös,ezt mivel tudod alátámasztani?
2019. márc. 14. 16:27
17/24 anonim válasza:
ő valszeg a féltékeny feleség :)
2019. márc. 14. 16:28
18/24 anonim válasza:
Előtte nem voltam ennyire, de ő is az volt. Kölcsönös, csak én nem csináltam belőle problémát
Mióta elém állt azzal a hülye poligámia dologgal, azóta meghülyültem, vállalom.
2019. márc. 14. 16:29
19/24 A kérdező kommentje:
Igen, Ő az és nem tud veszíteni.
Amúgy semmilyen 20 évesről nincsen szó.
Gondoltam elküldöm neki a linket, bár Ő itt rovatot nyithatna... mert rendszeren vág innen a fejemhez dolgokat, "hogy itt neki adtak igazat". Gondoltam megmutatom neki milyen is ez a torz valóság.
2019. márc. 14. 16:37
20/24 anonim válasza:
Aki nem tud veszíteni az te vagy. Folyton ezzel a feltékenység el pedálozol, hogy a valódi problémát elfedd.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!