Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Probléma, ha egy párkapcsolatb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Probléma, ha egy párkapcsolatban csak az egyik fél főz?

Figyelt kérdés

Tudok és szeretek is főzni, szívesen próbálok ki új dolgokat. Minden ezzel kapcsolatos leköt, a bevásárlástól az ideális recept megtalálásáig (csak akkor használok receptet, ha először csinálok valamit, utána már fejben tartom).

A párom viszont egyáltalán nem tud és nem is érdekli. Minden más ház körüli teendőre rá lehet venni, egyedül a főzésre nem.

Én úgy nőttem fel, hogy a szüleim mindketten tudnak és szeretnek főzni, én is kiskorom óta a konyhában voltam.

Egy ismerős párnál fordítva van, a feleség nem igazán tud és nem akar főzni, a férj viszont egész jól.

2019. márc. 13. 09:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
18%

Ezt én sem értettem, hogy mit nem tud főzni?

Egy rohadt receptet kell elolvasni, 10-ből 9- hez még videó is van a totál életteleneknek is..

16 éves korom óta magamra főzök férfi, mert anya sokat dolgozott és nem volt ideje ilyenekre. Azóta eltelt 10 év és egyáltalán nem bánom, viszont a mai lányok többsége tényleg még e téren is szerencsétlen.. Persze ez is csak duma. Aki akar, tud, aki nem akar, az nem tud. Ilyen egyszerű.

2019. márc. 13. 11:23
 12/17 anonim ***** válasza:

Jó a mákos tèszta nem igènyel ügyessèget, viszont ètelnek se neveznèm. Egy jó gulyásleves vagy raguleves után másodiknak elmegy, de önmagában sz.rt se èr.

Ilyen vacak helyett már inkább rendelek. :)

Mèg mindig nem èrtem hol itt a problèma. A kèrdező szeret főzni, örömèt leli benne, a párját nagyon taszítja a dolog, de helyette megcsinálni mást, más módon kiveszi a rèszèt a házimunkából. Annál nagyobb baj még sose legyen, hogy esetenkènt kaját rendelnek, ha a szüksèg úgy hozza.

2019. márc. 13. 11:25
 13/17 anonim ***** válasza:
Nálunk is csak én főzök, de semmi probléma nincs ezzel. Úgy vagyok vele, mint te, szeretek és tudok főzni, ráadásul kikapcsol, az meg külön bónusz, hogy így legalább mosogatnom nem nekem kell, az az egyetlen házimunka amit ki ne állhatok :) Ha pedig túl fáradt vagyok, akkor rendelünk vagy eszünk szendvicset, normális férfit választottam, aki nem veri az asztalt a mindennapi főtt kaja után úgy, hogy én is teljes állásban dolgozom. Nem hal éhen nélkülem amúgy, tud magára főzni, ha kell, de nem szereti és nem érdekli a dolog. Amikor pl. elutazom, általában rendelt kaját eszik, de engem ez nem zavar, hiszen minden másban kiveszi a részét szó nélkül.
2019. márc. 13. 11:50
 14/17 A kérdező kommentje:

11, én vagyok a lány, és az én párom nem tud főzni

Persze, így más, ugye?

2019. márc. 13. 11:55
 15/17 anonim ***** válasza:
60%
Nálunk mindig én főzök (feleség) a férjem viszont mindig segít elmosogatni és minden másban is segít. Ez mellett sokat dolgozik. Nekem sosem volt probléma hogy én főzök. Nekem nagyon jól esik látni ahogy jó ízűen eszik.. Meg teremt nekünk mindent ennyi jár neki hogy legyen főt kaja mire haza ér! De nem vagyunk egyformák.. Ha téged zavar akkor vedd át tőle amit eddig ő csinált ő meg főzzön. Kiváncsi lennék az mennyire zavarna?!
2019. márc. 13. 12:41
 16/17 anonim ***** válasza:

14.

Nem más.

Miért lenne más? A főzés nem nemhez kötött, mint mondjuk a szülés(persze a mai világban már bármi elképzelhető).

Amúgy, ha nektek így jó, és másban kiveszi a részét, akkor felesleges a kérdés.

Nekem a barátnőm másban sem vette ki a részét, főleg ez volt a baj. És még csak nem is próbálkozott, se a főzéssel sem semmivel.

2019. márc. 13. 13:34
 17/17 anonim ***** válasza:

Amúgy azért is írtam, hogy a nagy részük. Nyilván mindenhol vannak kivételek. Nekem is sok haverom tud főzni, míg az élettársa semmi. Még csak nem is próbálkozik..

Hány évesek vagytok?

2019. márc. 13. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!