Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok erről a helyzetr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről a helyzetről? Mit tennétek?

Figyelt kérdés
Fél éve vagyok együtt egy férfival, aki 28 éves. Amikor megismerkedtünk azt mondta, hogy körzeti orvos. Teljesen abban a hiszemben voltam hogy ez igaz, meg is szerettem..Aztán most bevallotta, hogy igazából gyakornok, mert 8 éve végzi az egyetemet és szégyellte bevallani. Totál lesokkolt, mert ő igazából orvosként viselkedett, fotózgatta magát a rendelőben, mesélt a betegeiről, a diplomaosztojárol, a napi dolgairól stb. Elvileg 1 vizsgája van hátra, de a szakdolgozatát sem találom a rendszerben..A telefonját is dugdossa...Bennem egy világ omlott össze és nem amiatt, hogy nem orvos, hanem amiatt, hogy azt érzem, hogy eljátszott egy szerepet. Azóta már nem is azt az embert látom akit korábban, hanem egy bizonytalan kisfiút. Nagyon kivagyok
2019. márc. 11. 22:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Azonnal lelépnék. A párunknak hazudni kis dolgokban is nagyon rossz és káros, >alapvető< dolgokban hazudni viszont teljességgel elfogadhatatlan. Nem számít, hogy szégyellte a helyzetét, ez megfontolt, tudatos, minden szintre kiterjedő félrevezetés és manipuláció. Én a kompromisszumok és kommunikáció híve vagyok, de ez messze túl van azon a határon, ahol már nincs semmiféle lehetőség a jóvátételre.
2019. márc. 12. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!