Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítottunk, de még mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottunk, de még mindig vissza akarom kapni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A barátnőm 2 hónapja kidobott egy üzenetben, és azóta teljesen a padlón vagyok. Egyik nap még minden rendben volt, aztán másnap összevesztünk, kaptam egy üzenetet, és ennyi. Képtelen vagyok továbblépni. A gond a távolság volt, ezért én otthagytam a külföldi munkámat és visszaköltöztem, viszont Ő nem akar mégegy esélyt adni a kapcsolatunknak. Hétvégente találkoztunk csak, az érdeklődés és a baráti társaságban való átfedés miatt most is rendszeresen összefutunk. Ilyenkor csak köszön és megy tovább. Folyamatosan bulizik ismerkedik, posztol a közösségi oldalakra, én pedig beleőrülök. Semmi másra nem tudok gondolni, csak rá, úgy hogy közben már megismerkedtem egy másik lánnyal is, de egyszerűen képtelen vagyok nem rá gondolni. Mit tegyek? Tényleg csak őt akarom, ő viszont elmondta, hogy lezárta, és továbblépett.
2019. márc. 11. 15:44
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ő is ezt mondta, hogy már nem szerelmes. És igen volt, tervezgettünk, csak nem tudtuk, hogy a külföldi munkám miatt mikor lesz lehetőségünk előbbre lépni. Most viszont, hogy mindent feláldoztam, és ittvagyok, haladhatnánk, de már nem akarja.
2019. márc. 11. 17:42
 12/14 anonim ***** válasza:
Azért, mert neki feleannyira nem voltál fontos, mint fordítva.
2019. márc. 11. 18:09
 13/14 anonim ***** válasza:

Egyetértek az utolsóval !

Sajnos ez a fájdalmas igazság !

2019. márc. 11. 19:52
 14/14 anonim ***** válasza:
Talán az elején volt valami kettőtök között,de szerintem beütött nála hogy kiakarja használni a fiatalságát..Szóval felfort a vére és megunta a kapcsolatot.
2019. márc. 14. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!