Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnömmel szakitottunk mert ö élni akarja az életet.17 éves buli buli szorakozás barátok ez jár a fejébe! Amikor hanyagoltam akk jött szeretett ölelt amikor mentem utánna akk leszart! Akk mit tegyek? Mert vissza akarom kapni.
Figyelt kérdés
2013. dec. 8. 09:51
1/14 anonim válasza:
csinálj úgy mintha nem érdekelne, túlságosan hozzászokott hogy körülötte forog minden
2/14 anonim válasza:
Legyél vele flegma, és amikor szeretni akar, akkor nagy kegyesen engedd meg neki. Persze, ha nem jársz el vele bulizgatni, meg ilyenek, akkor fejen is állhatsz, akkor sem fogod visszakapni.
3/14 anonim válasza:
Tuti nyálgép vagy.
Hagyd élni, néha találkozzatok, húzd meg keményen és idővel rájön, hogy ez kell neki. Én is utálnám, ha valaki korlátozna.
4/14 A kérdező kommentje:
Nemvagyok nyaligép !! a kapcsolatunkban én voltam inkább a domináns csak most neki elörébre való a buliii és hiába mondok neki akármit is nincs rá hatással
2013. dec. 8. 10:06
5/14 anonim válasza:
Nézd, szerintem hagyd a fenébe. Biztos, hogy neked olyan lány kell, akinek a buli, haverok, (fanta) fontosabb mint Te? Nem azt mondom, ezek is fontos dolgok, de ha valakinek ez fontosabb...
6/14 anonim válasza:
17 évesen már ezzel a szöveggel jön, hogy élni akar. Legjobb ha menekülsz tőle és találsz egy olyan holdfényben vacsorázós lelket mint te magad.
7/14 anonim válasza:
Hagyd, nem fog megváltozni még jó sokáig, mert fiatal... Exemmel ugyan ez volt a helyzet. Amíg eljártam vele bulizni (pedig utálom a diszkót) addig semmi baj nem volt. Aztán miután kijelentettem, hogy jó, én nem csinálom tovább... Mikor lenne szabadidőm olyasmire pazarlom amit nem szívesen csinálok. Akkor már csak a vita és veszekedés volt, és végül szakítottunk.
Ami nem megy, nem kell erőltetni. Ő más világ, nem olyan mint te vagy. Hagyd, majd találsz másat.
8/14 Költőnő? válasza:
fontos a buli, de ha ez nem összegyeztethető a kapcsolattal, akkor sok értelme sajnos nincs.
9/14 anonim válasza:
hú te domináns kanygép... már más kell neki. ez van.
10/14 A kérdező kommentje:
Spricc neked volt igazad :((
2013. dec. 8. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!