Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha itt a gyakorikérdéseken...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha itt a gyakorikérdéseken minden rögtön nedvessé válik Elliot Rodger látványától, akkor Elliot a való életben miért nem tudott barátnőt szerezni?

Figyelt kérdés
2019. márc. 10. 15:04
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:

Nem inkább azoknak kéne pszichológushoz menni, akik felnéznek a gyilkosságot elkövető személyekre?

2019. márc. 10. 18:58
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

Azoknak is. De itt senki nem ajnározta egyik elmebeteget se.

Egyébként én úgy gondolom egy pszichológus se segíthet azon aki bele van buzulva a saját világába.

2019. márc. 10. 19:08
 33/35 anonim ***** válasza:

#29:

Igen, és ha rajta múlik, akkor megöli a csajt is, ha az szakit vele.

És biztos vagyok benne, hogy Eliot R. is csak bántalmazó kapcsolatot lett volna képes kialakítani. És ha a sok szenvedés után szakít vele a nő, akkor kinyírja.

Egyszerűen azért, mert egy beteg elme.

Sok ilyen beteg elme vonz be egy hasonlót. Aztán kéz a kézben gyilkolásznak, és bántják egymást is, lelkileg minimum.

De normális nő sikítva menekül az ilyenektől. Van bennünk valami ősi, ösztönös védekező mechanizmus, hogy ki tudjuk szúrni azt, aki ilyen szinten veszélyes a társadalomra, és elkerüljük, kirekesztjük.

2019. márc. 10. 19:53
 34/35 anonim ***** válasza:

Én még életemben nem láttam ezt a srácot, de egyáltalán nem tartom vonzónak, sőt, kifejezetten taszít.

Ez a véleményem pedig teljesen független attól, hogy mit tett, vagy nem tett.

2019. márc. 13. 01:10
 35/35 anonim ***** válasza:
Őszintén én azt sem tudom ki ez a képeit nézve meg sosem láttam és egyáltalán nem szimpatikus
2019. márc. 13. 08:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!