Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha itt a gyakorikérdéseken minden rögtön nedvessé válik Elliot Rodger látványától, akkor Elliot a való életben miért nem tudott barátnőt szerezni?
Az lehet. Nekem inkább most a hétvégén tűnt fel az itteni nagy rajongója, azaz a kérdező. Estére már szobrot is állít az imádotjának, na meg hamarosan misét is mondat ennek a pszichopatának a lelki üdvéért, ha még ezt így folytatja...
Ez az első kérdésem Elliot Rodgerrel kapcsolatban.
Nem vagyok a rajongója. A kérdésem pont azzal kapcsolatos, hogy nem értem miért van ilyen nagy rajongás érte.
Nehezen hihető, hogy ennyi ember erdeklodik ezután a gyerek után.
Max 1-2 ember teszi fel ezt a csomó kérdést vele kapcsolatban. Aggasztó, kérj segítséget, mert ez már túlment egy határon.
Bárcsak lehetne jelenteni az ilyet, hogy valakire rá kene nézni mert... na. Nem akarunk senkit, aki megismétli az ő tettét.
Nem fogom tudni megérteni az olyanokat mint a kérdező. Ha én mint nő azt írom szerintem nem volt csúnya akkor biztos hazudok hisz egyrészt te jobban tudod mi tetszik nekem másrészt meg amúgy is a BMW meg ki tudja mi jön be minden nőnek nem?
Azért mert pnával születtem nem lehet más az ízlésem mint a szomszéd lánynak vagy a csajnak a discoból? A saját ízlés a fsz mellé járt csak?
Annyira nevetséges ez a fajta hiszti.
Az a helyzet, hogy Elliot Rodgert a gyilkosságok előtt nem találták vonzónak a nők.
A gyilkosságok elkövetése óta viszont az internet telen van olyan női kommentekkel, amelyek azt ecsetelik, hogy milyen jóképű az Elliot.
A csúnya, taszító Elliotot a gyilkosságok elkövetése jóképű, menő rosszfiúvá tette sok nő szemében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!