Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ronda dolog, hogy ha a barátnőm nem akar velem lefeküdni elmegyek egy prostihoz?
Ne menj prostihoz, mert undorító dolog, és ki tudja mit kapsz el még óvszerrel is.
Viszont az ilyen önző partnert sajnos el kell hagyni. Szerintem tegyél még egy kísérletet, mondd, hogy te ennyit tudtál várni, és lelépsz, ha nincs haladás. Ha nem érti meg, azonnal ott kell hagyni.
Valami nincs rendben nála, én is voltam szűz, de egy hónapnál tovább nem várattam a barátomat. Egyesek álomvilágban élnek, nem kell hozzá asszisztálni.
Lollypop: én forgatom ki ?
Te beszélsz szakításról, de definiáld már nekem hogy neked mit jelent a parkapcsolat.
A lanynak a párkapcsolat a szexet nem tartalmazza, ez alapján a megcsalás is kérdéses. A fiatalember szerint a párkapcsolat része a szex. Ha nincs szex, akkor az párkapcsolat ?
Kb úgy mondom ha elutazol külföldre akkor bepakolsz majd felszallsz a vonatra. Ha ebből a vonatra való felszállást kihagyod akkor milyen utazásról beszélünk ?
Megcsalás akkor ha alakul a kapcsolat és elmegy csajozni, vagy ha van kapcsolat úgy kompletten.
Az, ha akarna kapcsolatot de cserébe csak beszélgetést kap az nem párkapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!