Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ronda dolog, hogy ha a barátnőm nem akar velem lefeküdni elmegyek egy prostihoz?
7es: miért undorító a prosti ? A legősibb szakma a Kerékgyártó örülne ha olyan régi lenne a szakmája...
Ez ilyen beidegzodes. Komolyan.
Jó én nem voltam prostinal mert elég hamar lett valami szeretom és míg ismerkedtem és varattak addig elvoltam a másik lánnyal.
De semmi rossz nincs a prostiban, minden nőt akit megfektetunk annak fizetünk. Vagy elhivjuk enni vagy valami de ingyen punci nincs.
Igen, undorito dolog volna. Pont azert var, mert rendes fiuval akarja csinalni, erre te atvered.
Nem az a baj, hogy szexelnel, ezzel ne is vagj vissza. Az a baj, hogy at akarod ot verni. Szakits es jojj ossze olyan novel, aki hamarabb benne van.
Tehát a rendes fiú az akit 3 hónapnal tovább is lehet szivatni.
Értem. Kicsit egyoldalú úgy érzem.
Neeem, az a rendes fiú, aki úgy dugja meg a nőt elsőre, hogy már akkor se érdekli, hogy nem fogja élvezni, egyszerűen csak használni akar egy testet. És három év után mi lesz?
A kérdező egyszerűen csak hülye. Feleslegesen pazarolja az időt ismerkedésre. Teljesen másképp viszonyulnak a szexhez. Ez később is konfliktust fog okozni. Ha lenne esze, akkor már rég kilép, és összejön mással. Annyi könnyen kapható lány van, miért nem egy olyat keres?
"Tehát a rendes fiú az akit 3 hónapnal tovább is lehet szivatni."
Nem a sajat velemenyemrol irtam vagy egy altalanos erkolcsi kodexrol, hanem szerintem ez a kerdezo baratnojenek a motivacioja. Kar igy felfortyanni es elterelni a temat arrol, hogy a kerdezo a prostis kalandja utan meg a baratnojet is dugna.
Ja értem a barátnőjének a motivációja teljesen rendben van míg a srácnak a motivációja nem.
Tehát az teljesen normális hogy találkozgatok valakivel felhuzom majd ott hagyom rendszeresen, és nem veszem figyelembe a vágyait mert csak és kizárólag az én vagyaim fontosak.
Ellenben ha ő a vágyait kieli akkor az nem ok.
Végtére is hogyan mereszel bármiféle igennyel rendelkezni ?
A szemetje.
Itt azért úgy érzem, az is probléma, hogy a lány a "játszadozást" nem kölcsönösnek fogja fel. Ha őszintén szeretne veled egyszer valamikor szexelni, akkor legalább ez a része kétoldalú lenne. Szerintem téged, barátom, bizony szivatnak. Legalábbis valamennyire kihasználnak, mert még egy erkölcsös lány is felfogja, hogy ezzel jobban árt a kapcsolatnak, mint használ.
Érdemes lenne beszélned vele erről, hogy oké, nem sietteted, bár nagyon hiányzik a dolog, de akkor legalább _valamivel_ éreztesse már, hogy szeretné is, és nem csak a semmire vársz hiába.
Viszont a fő kérdésedre válaszolva: igen, ronda dolog. Inkább szakíts vele akkor, és utána menj el prostihoz. Ahogy mondta valaki más- nem az az undorító, hogy szexelni akarsz, hanem hogy meg akarod csalni. Előbb beszéljetek, jelezd, hogy ez neked már nagyon hiányzik, és kérdezd meg, mi tartja még vissza, aztán inkább szakítsatok, minthogy megcsald.
"Ellenben ha ő a vágyait kieli akkor az nem ok."
De teljesen oke szakitas utan. Allitottam az ellenkezojet? Miert forgatod ki a tortenetet?
Ha rendes fiu akarsz lenni, akkor szakitasz vele es utana mesz a rosszlanyhoz.
Azt viszont megjegyeznem, hogy nem attol rendes lany valaki, hogy honapokig huzza a srac agyat. Az ilyet ott kell hagyni, tulagyalja a temat. Persze majd ebben is azt fogja latni, hogy csak arra kellett volna, igy a kovetkezo partnert is honapokig varatja majd. Pokhalosodjon csak, amig gondolkozik, addig meg telnek az evek. Aki nem birja megelni a sajat szexualitasat, azzal semmit nem lehet kezdeni, lepj tovabb.
42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!