Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok túlérzékeny, vagy jogosan zavart?
A párom tavaly elhívta hozzánk egy lány barátját egy hétre nyaralni.
Állítólag nagyon gazdag, több ingatlant örökölt, jó pozícióban dolgozik, sok mindent megengedhet magának. Elmondása szerint több plasztikai műtétje is volt (pusztán esztétikai), és különféle kezelésekre jár most is, rendszeres ajakfeltöltésre meg ilyenekre, amiket átlag ember nem engedhet meg magának. Illetve külön lakást tart fenn csak az estélyi ruháinak és hasonlók.
Kíváncsi voltam rá már ezek után, de amugy teljesen átlagos, normális lánynak (28) tűnt.
Viszont pár dolog egy idő elteltével fura volt.
Tényleg vannak lakásai elvileg, de ő egy szobás albérletben lakik, mert a lakásai másik kerületben vannak, és így gyalog járhat munkába. Viszont egyik sincs kiadva, meg semmi. Nem is akarja.
Fennakadt azon, hogy miért van két pár szandálom, ill két pár tornacipőm, neki mindenből egy van.
Ill miért van egy egész szekrény (kisebb kétajtós, semmi extra) teli csak az én ruháimmal. Mikor neki ennyi nincs. Holott korábban azt mondta, az egyik lakás csak a ruháié.
Egy idő után már meguntam, hogy nekem miért van ezem, nekem miért van azom, ill ami tényleg kiakasztott, hogy ha a párom nem lenne, semmim se lenne, és biztos a pénze kell. Bezzeg ő nem támogatja a komoly kapcsolatokat, mert az csak anyagi lehúzása a gazdagabb félnek.
Megkértem a párom, ne hozza ide többet legyen szíves, találkozzon vele nélkülem, nem akarom, hogy valaki állandó lelkifurdalást próbáljon bennem ébreszteni, mert 2 pár cipőm is van.
Azóta nem nagyon beszélgetnek, csak hébe-hóba.
Több lakása van, de albiban lakik.... Oké :DDDD
Mekkora kamu a csaj, meg a barátod se egy eszleny, ha mindezt bevette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!