Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti miből veszitek észre, hogy tetszetek a
pasitoknak?
Figyelt kérdés
Tudom, hülyén hangzik.. De olyan furcsa a párom, vonzódik, van szex, de mintha semlegesen nézne rám. Az utcán se tűnik büszkének, pedig nem mondanak rossz csajnak. Megy mellettem, mint egy haver, és szerinte én vagyok a hülye. De basszus ha tetszem neki, csak észrevenném meg érezném.. Vagy én lehetek a hülye? A véleményetekre lennék kíváncsi, hogy veletek hogy érzékelteti a párotok, hogy tetszetek neki?
Ja és nem, nem toltam túl a külső leírását, hidd el :D
2019. márc. 7. 09:37
12/26 anonim válasza:
Újra leírtad, hogy megszeretted belsőre, de pont arról szól a kérdés, hogy nem jön be belsőre... :D Az a vicces, hogy a kérdések kitalálásánál páran át sem gondoljátok, hogy legalább az alapsztorihoz tartsátok magatokat.
Öhm... Igen. Ha kimegyek az utcára nem látok Brad Pitteket a 100 kilós, pattanásos szomszédgizivel és nem látok Ariana Grandékat Győzikékkel.
2019. márc. 7. 09:40
13/26 anonim válasza:
Sok férfinak az érzelmek kifejezése, a kommunikáció egyszerűen túl melós. A nőknek alap és lételem kérdezni, dicsérni, panaszkodni, elmesélni, véleményt mondani..., a férfiaknak fárasztó feladat, amit könnyen lejjebb építenek, ha megtehetik, és ha nőt élete már stabilnak hozzávalójának hiszi, hiába szereti, marad a "hadd legyen végre nyugi" meg a szex... akkor kezdenek csodálkozni, ha a szex és más megszokott kiszolgálás elmaradozik... akkor megsértődnek, hogy mi ez a tiszteletlenség, de jobb esetben azt sutba dobva rájönnek vagy elhiszik, hogy az udvarlás, a szeretet/elismerés kifejezése (szóbeli dicséret, ajándék, segítségnyújtás, szexen kívüli gyengédség, közös minőségi idő... kinek mi hiányzik) tényleg az előjáték része női szemmel és újra tepernek egy darabig... Persze ez csak erős általánosítás - van, amikor pont fordítva van :) -, de elég gyakori a hasonló forgatókönyv a környezetemben.
2019. márc. 7. 09:42
14/26 A kérdező kommentje:
Nem írtam, hogy nem tetszene belsőre :D egy szóval sem. Megfogott a férfias viselkedése, stílusa. Ezért várnám el, hogy ő is mutassa ki, hogy tetszem neki, ne csak én:) de attól én még szeretem, mégha sérelmezem benne ezt az egy dolgot.
2019. márc. 7. 09:45
15/26 anonim válasza:
#13: Fordítsuk át reálisra a dolgot: A férfiak azért nem beszélnek annyit az érzelmeikről és azért nem érzelgősek, mert erre nincs igény. Amelyik srác fiatalon ezt csinálja, azt vagy elkönyvelik lúzernek vagy rájön, hogy változtatnia kell, ha azt akarja, hogy komolyan vegyék.
A nők részéről inkább a hiszti és a panaszkodás hozza fel az állítólagos érzelmes szintet.
Ha már annyira az egyenlőség mellett kardoskodunk, akkor szokjunk már le arról a szexista általánosításról, amely alapján a férfiak érzelmi világát és érzelmi kommunikációját degeneráljuk. Ha ez nem megy, nem kell meglepődni, ha a másik nem is hasonló szintű megjegyzéseket tesz a nőkre.
2019. márc. 7. 09:47
16/26 A kérdező kommentje:
13-as válaszoló, köszönöm a válaszod, igazad lehet!
Ment mindenkinek a zöld!
2019. márc. 7. 09:47
17/26 anonim válasza:
Szerintem a pasik ilyenek. Mellettem is sétál de nem is értem mit kellene tennie? Én tudom hogy tetszem neki. Az én pasim olyan hogy nyílvánosan semmit nem csinál. Nem tapizza a seggem nem mászik le a nyelvével a torkomra szóval ő viselkedik és szerinte ezek a dolgok a hálóba tartoznak ahol ketten vagyunk. Viszont amikor kettesben vagyunk csak megölel és már szűk a nadrágja. Látom a szemében hogy oda van értem ezt akkor is mikor nem szexelünk. Szerintem ha a pasid szeret téged akkor tetszel is neki máskülönben szex sem lenne és nem lenne veled. Eleinte minden kapcsolat úgy kezdődik hogy minden ruhában dícsérik a pasik a párjukat de ez idővel csökken. Viszont nem jelenti azt hogy ne tetszenél neki. Ha zavar akkor mond meg neki hogy régen többet bókolt és ez hiányzik neked és hogy nem e változott valami amiért nem mondja.
2019. márc. 7. 09:50
18/26 A kérdező kommentje:
17-es, köszönöm a válaszod, megnyugtattál, beszélni fogok vele. Ment a zöld :)
2019. márc. 7. 09:53
19/26 anonim válasza:
# 14 Egy vicces előadáson hallottam ezt a női és férfi agy különbségéről: "Megkérdeztem a nőket, hogy milyennek szeretnék a párjukat, hogy viselkedjen. És erre leírták a barátnőjüket" :)
# 15 Nem azt írtam, hogy a férfiaknak nincs szükségük arra, hogy szeressék őket és nincsenek érzelmeik, persze hogy van arra is nagy igényük, csak kicsit más a sorrend, mint a nőknél és nem a gyomrukon át... És igazad van, valahol az egész nemi különbség csapda is, mert a férfitól férfias (kevesebbet beszél, nem kér segítséget), a nőtől nőies (többet beszél, segítséget kér) viselkedést tartunk vonzónak, és a gyerekeket is már erre neveljük tudatlanul is.
2019. márc. 7. 09:59
20/26 anonim válasza:
Nem tudnám megfogalmazni, egyszerűen látszik a tekintetén, érződik azon, ahogy hozzám ér. Plusz sokat bókol. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!