Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Keveset vagy eleget vagyunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Keveset vagy eleget vagyunk együtt? Nem tudom normális-e. Nálatok ez hogy működik?

Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt, a barátom sokat dolgozik, van hogy hétvégén is. Hétközben munka után még otthon is van dolga, csak este szokott átjönni, vagy én hozzá. Hétvégén ha nem dolgozik, akkor csomót eljár a haverjaival (oda én nem mindig tudok menni), a munka és a haverok mellett ezért kevés közös program jut. Tehát azt nem tudom, hogy csak én vagyok önző, hogy az esti együtt alvásoknál többet igénylek? (Szerinte ez egyébként normális: "Megyek, amint tudok" és "Leszünk még eleget együtt" szövegekkel bombáz) Szerintem jobb lenne, ha több közös programra szakítana időt, ha szólok neki erről, akkor úgy érzi a barátaitól akarom elszakítani :(. (24 és 25 évesek vagyunk)

2019. márc. 6. 13:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Mint írtam, én érdekes módon meg tudtam oldani. Olyan pasinál, aki nem bírja pár hétig a gatyájában tartani a farkát, őszintén örülnék, ha otthagyna, ilyennel nem is akarnék együtt lenni.

2019. márc. 6. 16:05
 12/15 anonim ***** válasza:
Jah csak vannak dolgok,amik jóval később derülnek ki.
2019. márc. 6. 16:07
 13/15 anonim ***** válasza:
Miért nem költöztök össze? Nem gyerekek vagytok már és 2 éve együtt. Kicsit tinikapcsolatnak tűnik ez még.
2019. márc. 6. 16:34
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem pont jo, ahogy irod. Jobban ertekeled az egyutt toltott idot.
2019. márc. 6. 17:52
 15/15 A kérdező kommentje:
Volt már szó az összeköltözésről, lehet, hogy idén meg is történik. Csak bonyolult családi dolgok miatt nehéz... de ez nem tartozik ide. Nyárra amit kitalálok, az mindig meg is valósul, már most be van tervezve 3-4 egy vagy több napos program, szóval van amúgy minőségi idő. A legutóbb együtt töltött hétvége 22-23-a volt, az tetszett. A kövi 15-16 lesz vagy az utána lévő. 1 havonta nekem kevés... azért a kérdés, mert szeretjük egymást és szerinte nem kevés. Amúgy ő a fiatalabb, remélem idővel a haverjai is becsajoznak, és ritkulnak a bulis 7végék. :)
2019. márc. 7. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!