Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek hanyagol a Wow miatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hanyagol a Wow miatt?

Figyelt kérdés

Sziasztok, párommal 5 éve vagyunk együtt, leszogezem, barátom kérdezte a nyáron, hogy nem lenne e kedvem újra wowozni (korábban már játszottunk együtt) mondom miert ne. Igazából én már körülbelül októberben meguntam az egészet, csak miatta játszok. Viszont a tegnapi az szerintem egy kicsit sok volt már, elmeselem.

Hetkozben én dolgozom, barátom pedig épp munkanélküli, allaskereso. Hétvégén általában nála vagyok péntektől vasárnap estig. Kérdezte, hogy ne lenne e baj nekem ha hétvégén el menne játszani egy csapattal (guildal, aki érti esetleg) délután 2kor. Mondom nem, menjen,gonolom olyan sokáig nem fog tartani. Délután 2tol, 18.30 ig játszott. Én közben el is pityeredtem, néha néha, hogy mostmar jó lenne abba hagyni de nem igazán hatott rá. Most jelenleg is játszik (én is megtehetnem de en dolgozok, korán kelek, kedvem sincs)

Nem igazán ír vissza, maximum ha vége, és most megsértődött valamin, és most nagyon nagyon szomorú lettem. Szeretem őt, de szerintem néha azért valazolhatna közben. Nem? Ti erről mit gondoltok?

2019. márc. 4. 22:24
 1/10 Rockarc ***** válasza:
43%

Az online tarsasag szippantja be. En a gyerek gepen lekorlatoztam a netet, mert o mashogy nem tudja megallni. A baratod felnottkent nem tud leallni, ott nyilvan ez a modszer nem lenne hatasos. Ez komoly fuggoseg, nehez lesz lehozni rola, es neki kene akarnia.

42F

2019. márc. 4. 22:29
 2/10 anonim ***** válasza:
45%
Wow? Ki játszik ma még azzal? Én max lol-os pasival kezdenék, ott csak 20-40 perc egy meccs, addig meg kibírom, ha nem ír vissza. Egyébként engem nem zavarna, ha addig az én karimmal is játszana és húzná kicsit föl. Az jobban zavarna, hogy munkanélküli.
2019. márc. 4. 22:33
 3/10 anonim ***** válasza:
57%
A wownál már csak a lol a gázabb. Beszéltél vele arról, hogy szerinted túl sokat játszik? Mondjuk ha nincs munkája, nem jár egyetemre stb. nyilván unatkozik, és így foglalja le magát.
2019. márc. 4. 23:14
 4/10 anonim ***** válasza:
48%
Nekem konkrétan a Wow miatt ment tönkre az előző párkapcsolatom. Szerintem az exem azóta is ül a képernő előtt csontvázlént és észre sem vette, hogy elhagytam.
2019. márc. 4. 23:59
 5/10 anonim válasza:
35%

Mond meg neki, hogyha így folytatja tovább, el fog veszíteni végleg.

Sajnos tapasztalatból beszélek, viszont engem a PoE rántott be annyira hogy a bnőmmel 1,5 hónap alatt találkoztam kb 4-5x, jól leszartam, nem válaszoltam az üzeneteire, csak a játék meg a munka volt, el is veszítettem, soha nem fogom ezt megbocsájtani magamnak, el is adtam a gépet, soha nem veszek többet játékra alkalmas PC-t.

2019. márc. 5. 05:08
 6/10 anonim ***** válasza:
22%

Lehet, hogy az en fogyatékosságom, de en nem ismerem ezeket a dolgokat, jatekokat amikről írtok. Nem csak, hogy nem ismerem, de soha nem is hallottam róluk.

Kisse viccesnek is hatnak ezek a történetek.

38F

2019. márc. 5. 07:14
 7/10 anonim ***** válasza:
75%
Én js sokat wowoztam, volt rá időm. Aztán lett munkám és abbahagytam. Főleg mert az online társaság is szétment.
2019. márc. 5. 07:55
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Az összes moba egy hulladék főleg a lol, na megyek war thunderezni. Azért majd két csata közt válaszolok
2019. márc. 5. 12:52
 9/10 anonim ***** válasza:
30%
Ez nem Moba, te IQ bajnok, egyébként így vissza emlékezve hatalmas korszak volt, 2011tol egészen 2013vegeig WoWoztam többnyire 80as szerokon, legnagyobb részt Taurin akkori klannal a Fallen Heroes-sal, nekem 1ev kellett mire teljesen felfogtam az egész játékot, maga a PVE, PVP rész meg az egész világ iszonyatosan behuzott, pláne Ulduar, meg a társaság is jó volt, több klán találkozón is voltam, és nem sajnáltam semmit, egy csaj onnan nem jött össze, esetleg azt 😁, na de térjünk vissza az eredeti kérdésre, ahogy ugye mindenkinek munkahelye lett meg egyre kevesebb idő, szetment a csapat, társaság nélkül ez a játék halott, egyébként a helyedben próbálnám atszoktatni valami LOL, Dota, PUBG, For Honor jatekra, utóbbi kettővel én is jatszok, ellenkező esetben szamoljal 4-5-6ora kiesést (Raid) miközben párod játszik, ha emiatt nemtudja letenni a játékot akkor ideje otthagynod mert felnőtt értelmes embernek ezt nem kell tulmagyarazni, de én gyanítom munkája is ezért nincsen....
2019. márc. 5. 19:14
 10/10 anonim ***** válasza:
Engem itt inkább az zavarna, hogy munkanélküli a párom, és ezen nem is akar változtatni. A játékkal semmi baj nincs.
2019. márc. 5. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!